Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kollers varētu debitēt pret "Shinnik"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kollers varētu debitēt pret "Shinnik"
Jans Kollers ierodas Samārā
Foto: ITAR-TASS

Iespējams, ka jaunais "Krylya Sovetov" futbola kluba ieguvums Jans Kollers varētu debitēt Krievijas Premjerlīgā mačā pret Jura Laizāna pārstāvēto "Shinnik".

Jans Kollers līgumu ar Samāras futbola klubu parakstīja šī gada vasarā, taču oficiāli pieteikts komandas sastāvam viņš tika tikai šodien. Jans kopā ar komandas biedriem dosies uz Jaroslavļu, kur viņa klubs tiksies ar Jura Laizāns pārstāvēto "Shinnik". Ļoti iespējams, ka Kollers debitēs tieši spēlē pret "Shinnik".

Ļoti priecīgs par Kollera iesaistīšanos komandā ir kluba ģenerāldirektors Jurijs Makejevs, kurš uzsvēra to, ka čehu milža piesaistīšana liecina par komandas nopietnajiem nākotnes plāniem: "Kollera parādīšanās mūsu klubā bija iespējama tikai pateicoties kluba prezidenta aktīvajai darbībai. Kollera iesaistīšana ir svarīgs solis, lai kļūtu par spēcīgu un ambiciozu klubu. Tas ir Eiropas klases futbolists ar garantētu spēles kvalitāti. Viņa piesaistīšana ir kārtējais pierādījums kluba nopietnajiem nolūkiem."

Jans Kollers savas spilgtās karjeras laikā ir paspējis uzspēlēt gan Francijas 1.līgā, gan Vācijas 1.Bundeslīgā, gan Beļģijā, gan Čehijā. Kollers ir beidzis savu spēlētāja karjeru izlasē, taču vēl kādu laiku 35 gadus vecais uzbrucējs profesionālā futbolista karjeru negrasās beigt.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2008-07-10 16:11, pirms 16 gadiem
lai veicas!!! ši komanda nemaz tik slikta nav!

     [+] [-]

, 2008-07-10 16:17, pirms 16 gadiem
Veiksmi Koller!!!

     [+] [-]

, 2008-07-10 16:23, pirms 16 gadiem
Nu, pretinieku aizsargiem naaksies iet laukumaa uz garajaam koka kaajaam Starp citu, Nirbergaa Kolers paraadiija, ka vairs nav nekaada nezheeliigaa vaartu guushanas mashiina, bet gan driizaak komandas speeleetaajs, liideris un ciiniitaajs. Un kriljushkas jau tagad var doties uz bazniicu un iededzinaat sveciiti, lai vinjiem nekad, nekad Kolera liiguma laikaa nebuutu jaaspeelee Dortmundee, citaadi Jans pirms un peec speeles dosies pie Dortmundes ultru blokiem un svinees ar vinjiem pat peec savas jaunaas komandas zaudeejuma