Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gjans tuvākajā laikā pāries uz "Rennes"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gjans tuvākajā laikā pāries uz "Rennes"
Asamoa Gjans
Foto: AFP

"Udinese" futbola kluba un Ganas izlases uzbrucējs Asamoa Gjans pavisam drīz varētu parakstīt līgumu ar Francijas 1.līgas klubu "Rennes".

22 gadus jaunais uzbrucējs lielāko daļu savas karjeras ir pavadījis Itālijā, pārstāvot "Udinese" komandu, taču tagad ir nolēmis pārcelties uz Francijas klubu "Rennes". Šobrīd jaunais uzbrucējs iziet medicīnisko pārbaudi klubā, kas visdrīzāk būs tikai formalitāte.

Futbolista aģents ir paziņojis, ka ir atlicis nokārtot tikai dažus sīkumus un pāreja būs neizbēgama. Futbolists, neskatoties uz savu jauno vecumu, ir paspējis aizvadīt jau 27 spēles Ganas izlases sastāvā. Runā, ka par Gjana pāreju "Rennes" būs spiesti šķirties no apmēram astoņiem miljoniem eiro.

Īpašu lielu ažiotāžu Gjans izpelnījās 2007. gadā, kad par viņu ieinteresējās Maskavas "Lokomotiv" futbola klubs, kurš par viņu bija gatavs maksāt 10,5 miljonus dolārus. Ja darījums būtu izdevies, tad Gjans kļūtu par ceturto visu laiku dārgāko futbolistu Krievijas futbola vēsturē. Jāpiemin, ka Asamoa brālis Bafūrs Gjans pārstāv Krievijas Premjerlīgas klubu "Saturn".

Izmantotie resursi:
transfermarket.web

  +2 [+] [-]

, 2008-07-10 13:42, pirms 16 gadiem
Malacis! Patik shis speletajs.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-10 20:08, pirms 16 gadiem
Oho! naakossezon buus jaapieveers lielaaka uzmaniiba Rennes!