Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"JFC Skonto" piedalās HJK simtgades svinībās

Jānis Pārums

"JFC Skonto" trīs komandas atgriezušās no plaša starptautiskā turnīra Helsinkos, kas bija rīkots par godu Somijas kluba HJK simtgades svinībām.

Turnīrs notika vairākās vecuma grupās un tajās piedalījās spēcīgākās komandas no Somijas, Zviedrijas, Igaunijas un Ukrainas. U-9 grupā startēja trenera Maksima Korņejeva vadītie puikas, kas pašmāju čempionātā izcīnīja pirmo vietu.

"Turnīrs bija ļoti labi organizēts. Bija padomāts par visu – ērtu dzīvošanu, labu barošanu un ātru nokļūšanu līdz stadionam. Uz Somiju devāmies bez četriem pamatsastāva spēlētājiem, tai skaitā vārtsargu. Puikas ļoti centās, taču bija gan nesaskaņota darbība aizsardzībā, gan vārtsarga kļūdas, kas nevarēja neatstāt iespaidu uz rezultātu, jo tikāmies ar ļoti spēcīgiem klubiem no Zviedrijas un Somijas. Pirmo spēli uzvarējām, bet pēc tam tik labi nevedās un gala rezultātā izcīnījām astoto vietu," savos iespaidos par turnīru dalījās Korņejevs.

Astoto vietu U-10 grupā izcīnīja arī trenera Andreja Gluščuka vadītā komanda. "Turnīrs bija negaidīti ļoti spēcīgs. Apakšgrupā izcīnījām vienu uzvaru un divreiz nospēlējam neizšķirti, iekļūstot ceturtdaļfinālā, kur tikāmies ar Somijas klubu "Honka". Ļoti līdzīgā spēlē zaudējām ar 0:1. Cīņā par piekto līdz astoto vietu vairāk spēlēt ļāvu komandas tuvākajiem rezervistiem," atzina treneris.

Ļoti grūti klājās trenera Dmitrija Sidorova U-11 vadītajai komandai, kas uz Somiju bija devusies ar otro sastāvu, ierindojoties 11. vietā. Treneris atzina, ja viņa rīcībā būtu pat visi labākie futbolisti, viņiem klātos grūti, jo pretinieki bija ļoti spēcīgi.

Informāciju sagatavoja:
FC Skonto preses dienests

     [+] [-]

, 2007-10-09 17:06, pirms 17 gadiem
ir ok. ja tā lieta par otrajiem sastāviem, rezervistiem un pamatsastāva trūkumiem ir patiesība.

     [+] [-]

, 2007-10-09 19:37, pirms 17 gadiem
Es piedalījos turnīrā iesitu 1 esmu Captain