Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rudņevam vēl viena sagrāve

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevam vēl viena sagrāve
Artjoms Rudņevs
Foto: ztefc.hu

Ungārijas futbola čempionātā aizvadītas 3. kārtas spēles. Diemžēl atkal graujošu zaudējumu piedzīvoja Artjoma Rudņeva "ZTE", kas šoreiz ar 0:3 piekāpās "Kaposvari". Uzvaru Skotijas čempionāta pirmajā spēlē izcīnīja Naura Bulvīša "Inverness CT".

"ZTE" pēc veiksmīgā sezonas sākuma turpina spēlēt neveiksmīgi. Šoreiz savā laukumā ar 0:3 nācās atzīt "Kaposvar" pārākumu, kas ne tuvu nav tas spēcīgākais klubs Ungārijā. Artjoms laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

"Lombard Papa" komanda piekāpās "Videoton" komandai ar 0:1, turpinot zaudējumu sēriju. Vadims Žuļevs laukumā nedevās. Ungārijas klubs ir ļoti ieinteresēts Vadima pakalpojumos, tādēļ starp "Lombard Papa" un Daugavpils "Daugava" šobrīd norisinās pārrunas par iespējamo Latvijas U-21 izlases pussarga pāreju.

Nauris Bulvītis debitējis Skotijas 1. līgas čempionātā. Nauris devās laukumā "Inverness CT", kur iepriekšējā sezonā lieliski spēlēja Pāvels Mihadjuks, pamatsastāvā, palīdzot ar 1:0 uzvarēt "Dunfermline". Ne ar ko īpašu Latvijas aizsargs neatzīmējās.

Atkal laukumā nav izdevies tikt citam Latvijas aizsargam Artūram Silagailim, kura pārstāvētais "Kryvbas" Ukrainas čempionāta 4. kārtā ar 1:3 piekāpās "Tavriya". Silagaiļa klubam joprojām nav izdevies izcīnīt nevienu punktu, bet Artūrs laukumā izgājis tikai vienā spēlē.

Izmantotie resursi:
ztefc.hu
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-08-09 04:14, pirms 15 gadiem
Ahh jus vartu guveju mili.Ka tad ne ar ko neizcelas.Ja jau komanda palika sausa tad jau aizsardziba un vartu virs labi nospeleja.Vai ari tikai aizsardziba un gk "pat darba nebija"
Un apsveicu ar debiju Skotijas premjerliga.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-09 08:30, pirms 15 gadiem
nejega rakstīja: Ahh jus vartu guveju mili.Ka tad ne ar ko neizcelas.Ja jau komanda palika sausa tad jau aizsardziba un vartu virs labi nospeleja.Vai ari tikai aizsardziba un gk "pat darba nebija"
Un apsveicu ar debiju Skotijas premjerliga.
viņš nespēlē Skotijas premjerlīgā!!!! Iverness pagājušogad izkrita no Skotijas premjerlīgas!
Nauris Bulvītis debitējis Skotijas 1. līgas čempionātā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-08-09 10:04, pirms 15 gadiem
Vitalijs Maksimenko aizvadija pilnu speli ACSK dublieros pret Amkar, 2:1 ACSK uzvara. Maksimenko dzeltena kartite.

     [+] [-]

, 2009-08-09 13:17, pirms 15 gadiem
Nu a ko es teicu? Tak teicu ka tas Ungārijas futbolaspēles līmenis nav nemaz augstāks par Latvijas, pietam viņš tur ir kā izskatās vājā klubā ticis spēlēt, kas nedomāju, ka ir spēcīgāks par kaut kādu tur Jūrmalu vai Dinu, tā kā nekas īpašs jau nav ka viņš tur 1 golu iesita, Ungārijas čempī jāgūst vairāk kā 20 vārti lai tālāk izsistos.

     [+] [-]

, 2009-08-09 14:33, pirms 15 gadiem
Prieks par Bulvīti un "Inverness", kā arī par to, ka Lombard Papa vēlas paturēt Žuļevu. Ungārijas čempī ir labas izaugsmes iespējas, tik ceru, ka viņš tiks vairāk spēlēt. Vienīgajā spēlē, ko aizvadīja, guva divus vārtus. Nav slikti!

Žēl par ZTE sagrāvi!

     [+] [-]

, 2009-08-09 14:55, pirms 15 gadiem
žuļevs jau ir pārgājis!