Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Babajaro trenējas kopā ar ''Portsmouth''

Babajaro trenējas kopā ar ''Portsmouth''
Selestīns Babajaro vēl
''Newcastle'' rindās
Foto: AP

Bijušais Anglijas Premjerlīgas futbola klubu ''Chelsea'' un ''Newcastle United'' nigēriešu aizsargs Selestīns Babajaro aizvada treniņus kopā ar Premjerlīgas klubu ''Portsmouth''.

Babajaro šī gada janvārī bija pievienojies ASV futbola klubam Losandželosas ''Galaxy'' un noslēdza līgumu uz trīs gadiem.
Komandas rindās 29 gadus vecais aizsargs paspēja aizvadīt tikai 45 minūtes un tās pašas, izejot laukumā draudzības spēlē, kurā nopelnīja brīdinājumu, kā arī viņa dēļ tika nozīmēta pendele uz ''Galaxy'' komandas vārtiem. Apmēram pēc diviem mēnešiem bijušajam Nigērijas izlases spēlētājam tika parādītas durvis.

Patreiz Babajaro ir bez darba un aizvada treniņus kopā ar ''Portsmouth'' komandu.
''Portsmouth'' rindās jau spēlē divi Babajaro tautieši – Nvankvo Kanu un Džons Utaka, taču viņi vēl netrenējas kopā ar komandu, jo saņēmuši papildus brīvdienas un gaida, kad ''Portsmouth'' ieradīsies Nigērijā, kur angļu klubam būs jāaizvada pāris pirmssezonas sagatavošanās spēles.

''Portsmouth'' komandas treneris Harijs Rednaps ir nolēmis dot iespēju Babajaro, kurš pēdējos divus gadus mocījies ar dažādiem savainojumiem un nav ticis pie regulāras spēlēšanas.
Vai bijušais ''Chelsea'' un ''Newcastle'' kreisais malējais aizsargs spēs attaisnot uz sevi liktās cerības, rādīs laiks - viss atkarīgs tikai no viņa paša.

Izmantotie resursi:
portsmouth.co.uk

     [+] [-]

, 2008-07-10 08:38, pirms 16 gadiem
Pret galaxy vins to drosivien darija speciali, lai vinu atlaistu!