Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Šodien nospēlējām bez kļūdām"

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pēc uzvaras pār Ziemeļīriju (1:0) preses konferencē uzslavēja komandu par labu spēli un neslēpa prieku par izcīnīto panākumu.

"Ļoti patīkami uzvarēt spēli pret ļoti motivētu komandu. Mūsu aizsardzība nospēlēja bez kļūdām, tāpat labu spēli aizvadīja pussargi un uzbrucēji. Parādījām raksturu, jo spēlējām ne pret top komandu, bet gan pret motivētu pretinieku. Īpašu uzmanību pievērsām psiholoģiskai gatavībai, jo ir grūti pārslēgties no pārbaudes spēli uz atlases. Vaņins savā debijas spēlē izlases rindās nospēlēja labi un bez kļūdām. Paldies visiem līdzjutējiem, kuri nāca un atbalstīja mūs," stāstīja Starkovs.

"Tuvākās spēles noteikti nespēlēs Stepanovs. Ja Koliņko pirms trešdienas mača pret Spāniju jutīsies labi, tad vārtos stāvēs viņš. Pretējā gadījumā par mūsu vārtu drošību rūpēsies Vaņins," spēlētāju stāvokli komentēja Starkovs.

"Ziemeļīrijai ir neliela problēma - ja Hīlijs neiesit vārtus, tad komanda zaudē, vai nospēlē neizšķirti," nobeigumā piebilda Starkovs.

Savukārt Ziemeļīrijas izlases galvenais treneris Naidžels Vortingtons nebija apmierināts ar savu padoto spēli. "Mani vairāk neapmierina nevis rezultāts, bet komandas parādītais sniegums. Latvijas izlasi mēs novērtējām, jo zinājām, ka tā vienmēr ir bīstama. Šovakar mēs neizpildījām tās "vienkāršās lietas", kuras izdarīja Latvija," pastāstīja Vortingtons.

"Domāju, ka mums joprojām ir labas izredzes kvalificēties finālturnīram. Šobrīd jākoncentrējas spēlei ar Islandi," piebilda Vortingtons.

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-09-08 22:13, pirms 17 gadiem
Viss bija forshi

  +2 [+] [-]

, 2007-09-08 22:14, pirms 17 gadiem
Beidzot.. Pārsteidza Vaņina spēle. Tā noķert bumbu no tik tuva attāluma!!!
Verpakovskis pārāk bieži krita. Kopumā labi, šoreiz varēja redzēt cīņu. Tikai viens mīnuss.... par vēlu...

  +1 [+] [-]

, 2007-09-08 22:18, pirms 17 gadiem
Nekad Nav par Velu !!Vel bus nakamais atlases cikls !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-09-08 22:30, pirms 17 gadiem
Virsraksts nepareizs. Starkovs teica, ka bez kljuudaam nospeeleeja aizsargi! Atceros kaut vai to Laizāna kljuudu, kad shis atdeva bumbu laikam Hilijam, atspeleejot atpakalj neskatoties. Bet shodien es ticeeju, ka buus labi, un taa arii bija.

  +1 [+] [-]

, 2007-09-08 22:34, pirms 17 gadiem
marca, jebkura komandu sporta veida panākumi sākas no aizsardzības !
tāpēc, ja aizsargi savu darbu izdarīja godam, tad tas ir vismaz 80% no uzvaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-08 22:59, pirms 17 gadiem
jaa ka tik ne taa...

     [+] [-]

, 2007-09-08 23:09, pirms 17 gadiem
...nu un kādas būs tagad domas par Sančesu...z-īru treneri, kurš notinās no izlases uz Fulham...un z/īri uzreiz zaudē pirmo oficiālo spēli ar to Naidželu Vortingtonu....

     [+] [-]

, 2007-09-08 23:11, pirms 17 gadiem
Nu malači! Tā kā LV nav iespēju tikt uz čempi, tad mans otrias favorīts šajā grupā ir tieši Z-īrija! paradoksāli! Novēlu, lai tad tieši viņi tiek ārā no grupas!!!

     [+] [-]

, 2007-09-09 10:17, pirms 17 gadiem
uzvara neizteiksmīgā spēlē.un tāpēc,ka neilaida nevienu golu,var teikt,ka komanda nospēlēja bez kļūdām?!

     [+] [-]

, 2007-09-09 10:18, pirms 17 gadiem
mums jamegina atnjemt kads punkts spanijai

  +1 [+] [-]

, 2007-09-09 10:57, pirms 17 gadiem
Visi spēlēja labi, ja iedeva neprecīzu piespēli skrēja pakaļ, bet vienīgais kas mani nokaitināja bija Laizāns, viņam iedod neprecīzu piespēli, viņš nevis skrien tai pakaļ, bet stāv, lplāta rokas un lamā komandasbiedrus.. Bet visumā spēlē bija lieliska..

     [+] [-]

, 2007-09-09 11:30, pirms 17 gadiem
vot piniigi piekriitu ''Zarinsh'' ! .. Visi raadiija skataamu futbolu, bija dazhi labi izraavieni. Biski nokaitinaaaja Laizaans - protams atdeva dazhas labas taalaas piespeeles, bet taadas kluudas kaa atdot 2m piespeeli Hiilijam uz savu soda laukumu... ir tach jaaskataas arii kam vinsh dod. Un speeles pirmajaa daljaa arii aizsargi iesaak uzbrukumu, seko piespeele pussargu liinijai (uzbruceeji jau dodas uz priekshu) kameer Laizaans to atspeelee uz savu aizsardziibu.. Man palika atminjaa tas moments, kad Verpakovskis skreeja uzbrukumaa pa vienu malu, izskatiijaas ka nav kur skriet pret 3 aizsargiem, tad peeksnji izraavaas cauri visiem trim pret vienu vaartsargu un... pakrita pie soda laukuma (izskatiijaas it kaa vinsh cereejo uz sodu). Bet kopumaa apsveicami !
P.S. protams, kad f-guru uzlieku uz uzvaru tad vinji zaudee Moldovai, bet kad uzlieku, ka zaudees - tad shie sasit iirus, LABAIS !

     [+] [-]

, 2007-09-09 11:41, pirms 17 gadiem
Vaņins nospēlēja normāli jo reāla darba jau bija maz. Tur kur spēles beigās viņu Kreipāns slavēja bumba gāja pēc sitiena ar galvu tieši viņam virsū-malacis ka pielika rokas , bet ielaist šādus vārtus varēja tikai tad ja viņš bēgtu no bumbas. Nebija jau ko īsti glābt - pāris reizes Hīlijs bīstami uzsita vai nu garām vai tieši virsū vārtsargam. Protams ja vārtsargam sāk sist virsū regulāri tad var sākt domāt ka vārtsargs labi prot izvēlēties vārtos, bet to var teikt ja tā atkārtojās vairākas spēles pēc kārtas.
Vēl par Verpakovski mūsu krītošo zvaigzni - gan tiešā gan pārnestā nozīmē. Varbūt vakar Māris bija labāks par iepriekšējām spēlēm šajā atlases ciklā, bet tik un tā tas ir stipri par maz. Ja Latvijas izlases treneris iemācītu Mārim vienu svarīgu lietu - turēties uz kājām un nekrist - tā jau būtu puse no uzvaras. Jā ir Mārim potenciāls iekšā bet kamēr viņš nerāda pat 50% no tā labākā gadījumā viņu var laist uz maiņu- kad pretinieku aizsargi paguruši tad var aizskriet-tagad vakar kā mārim bumbu lūdzu tikai nekrīti nespēju vakar skatīties kā ieskrienas tā krīt.
Vārtu momentu jau arī mums vispār nebija-iesistie vārti un varbūt 1. puslaikā māra izgājiens ar super neprecīzu sitienu. Man izskatījās ka uzbrukumā abām izlasēm pēc 10 baļļu sistēmas varētu likt 3 un aizsardzībā aptuveni 5. Jo slikti vai labākā gadījumā vidēji spēlēja abas komandas.
Galvenais ko šī spēle deva Latvijai- noņēma psihologisko spiedienu, ieguvām 3 punktus, izkļuvām no pēdējās vietas, bet ja godīgi tad labu vai pat normālu futbolu Latvijas izpildījumā es vakar neredzēju. baidos ka Spānijā nedabūjam 5-0 vai tamlīdzīgu , jo spāņiem arī vārtu starpība var noderēt/vakar atkal neizšķirts viņiem Islandē/.
P.s. Latvijas futbola nākotni redzu kvalificētā ārzemju trenerī, ierobežojot legionāru skaitu Latvijas čempionātā un sponsoru piesaistē Latvi9jas čempionātā kā rezultātā mūsu čempionāta līmenis sasniegtu vismaz Slovākijas, Zviedrijas , Ungārijas līmeni/tas tā piemēram/.

  +1 [+] [-]

, 2007-09-09 11:57, pirms 17 gadiem
Rollin.. nedaudz Tu kļūdies par Māri, necerēja viņš uz sodu, es sēdēju aiz vārtiem unļoti labi redzēju.. Māris izspruka caur 3 aizsargiem, met pa kreizi diezgan asu leņķi un papēdis izslīdēja, vienkārši buči nebija īstie..

     [+] [-]

, 2007-09-09 13:13, pirms 17 gadiem
bļ..,Laizāns bij jāmaina nost jau 10 minūtē,n tik pavirši nospēlēja,


a tā patika vārtos Vaņins,ļoti laba rezerve vārtos mums ir,mhm

     [+] [-]

, 2007-09-09 13:16, pirms 17 gadiem
Zarinsh.. nu jaa, es jau vinju nenosodu tik saku, ka mazliet (atkal) nepaveicaas. Bet fakts, kaa taads, ka vinsh izspraucaas starp 3 aizsargiem jau ir atziistams !

     [+] [-]

, 2007-09-09 13:25, pirms 17 gadiem
Atkal Starkovs savā ampluā,domāju ka vārtos jāstāv Vaņinam pret spāņiem.Lai
Koļinko atpūšās pēc traumas,jo atklāti sakot,spāņi savā laukumā spēlēs kā saniknotas lauvas un tad lai labāk vārtos stāv veiksmīgākais vārtsargs uz šo brīdi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-09 15:14, pirms 17 gadiem
Neapcelsim Laizānonkuli, lai arī bija lažas no viņa puses un ļoti nesmuki viņš sabļāva uz savējo, kad pašam vajadzēja nedaudz paskriet pretī, bet manuprāt, viņš ir vienīgais, kas var iedot arī ļoti labas piespēles. Viena no tām bij Mārim, kad viņš izgāja viens pret vārtiem un izdarīja ''lielisku'' sitienu. Bet citādāk malači tie mūsu krievi!

  -1 [+] [-]

, 2007-09-09 15:18, pirms 17 gadiem
Dzeki, bwin Spanija - Latvija spele nr.1 ! Gruzam piki uz ESP uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-09 19:48, pirms 17 gadiem
Rollin....naakosreiz uzliec f-guru, ka Latvija zaudees spaanjiem...

     [+] [-]

, 2007-09-09 19:49, pirms 17 gadiem
samss......tu nu gan esi atkariigais!

     [+] [-]

, 2007-09-10 18:31, pirms 17 gadiem
šī spēle ļoti atgādināja pirmo spēli z-īrijā, ar to starpību, ka toreiz gols "iekrita" otrai komandai ... tā jau pretinieki - tiešām jāsaka, viens otra "cienīgi", nespēj izveidot gandrīz neko

pozitīvi, ka uzvara un spēlētājiem beidzot kāds prieks arī... tāpat vaņins bija stabils, varbūt pat nesa veiksmi bet citādi... nu viss ir tāpat kā pret iepriekš, pašlaik varam ļoti maz

patika tas, ka tie nedaudzi latvijas (vai, es teiktu, futbloa) līdzjutēji, kas bija atnākuši, atbalstīja komandu ne sliktāk kā tad kad ir pārbāztas tribīnes ar gadījuma publiku...