Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Rubin" vēlas iegādāties divus Krievijas izlases spēlētājus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubin" vēlas iegādāties divus Krievijas izlases spēlētājus
Ivans Saenko
Foto: DDP

Krievijas futbola Premjerlīgas līdervienība Kazaņas "Rubin" vēlas iegādāties divus Krievijas izlases futbolistus – Ivanu Saenko un Igoru Semšovu.

Abi futbolisti par kuriem interesi izrāda "Rubin" kopā ar Krievijas izlasi pavisam nesen izcīnīja Eiropas čempionāta bronzas medaļas. 24 gadus vecais Saenko bija vienīgais spēlētājs izlasē, kurš pārstāvēja ārzemju klubu – "1.FC Nuremberg".

Saenko jau ir saņēmis oficiālu piedāvājumu no Kazaņas kluba vadības, taču pats Saenko cer, ka viņam izdosies parakstīt līgumu ar kādu 1.Bundeslīgas komandu, tādēļ konkrētu atbildi "Rubin" vadībai viņš joprojām nav sniedzis. Pēdējās sešas sezonas Ivans ir pavadījis Vācijā.

Ļoti aktīvu interesi "Rubin" izrāda arī par vēl vienu krievu pussargu Igoru Semšovu, kurš pārstāv Maskavas "Dinamo". "Dinamo" vadība gan ir noliegusi, ka Kazaņas klubs ir veicis kādu piedāvājumu attiecībā pret Semšovu, taču klīst runas, ka jau šonedēļ Semšovs varētu pāriet uz Krievijas Premjerlīgas līdervienību.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 13:05, pirms 16 gadiem
Saenko - Mister.Lady

     [+] [-]

, 2008-07-08 14:03, pirms 16 gadiem
ХуtаPutа rakstīja: Saenko - Mister.Lady

ko rec???

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 14:14, pirms 16 gadiem
njaa... Kazaņā naudas ir maisiem!!!