Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās ziemas turnīram

Šonedēļ sākusies pieteikšanās Latvijas Amatieru futbola biedrības (LAFB) rīkotajam amatieru telpu futbola turnīram "Rīgas Ziemas Kauss 2007/2008". Šāda veida turnīrs risināsies jau piekto gadu pēc kārtas.

Rīgas kausa izcīņa notiks divās līgās - 12 meistarīgākās komandas medaļu komplektus sadalīs "Husqvarna Superlīgā", savukārt pārējās vienības - skaitā līdz 46 - mērosies spēkiem "Errea Izaicinājuma Līgā". Spēles notiks sestdienās un svētdienās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) zālē, kas atrodas Brīvības gatvē 333. Lai nodrošinātu objektivitāti un neitralitāti, visas turnīra spēles tiesās Latvijas Futbola federācijas (LFF) nozīmēti tiesneši.

Komandu pieteikšanās notiks līdz 5. oktobrim, bet pirmie mači paredzēti jau 15. oktobrī. Pieteikties iespējams LAFB mājaslapā www.lafb.lv.

Pērn LAFB organizētajā ziemas čempionātā, kas ir viens no lielākajiem amatieru futbola turnīriem Baltijā, piedalījās 46 komandas, pulcējot vienkopus vairāk nekā 500 telpu futbola entuziastu no Rīgas, Jūrmalas, Iecavas, Olaines, Aizkraukles, Ogres un citām Latvijas pilsētām. Par Superlīgas uzvarētājiem aizvadītajā sezonā kļuva "Medical Group Dens" futbolisti, savukārt Izaicinājuma līgā triumfēja "PBLC Kauguri" (attēlā).

LAFB ir sabiedriska organizācija, kas organizē un vada futzāla (5 pret 5) un futbola (7 pret 7) turnīrus. LAFB turnīru mērķis ir sniegt aktīvas atpūtas iespēju, spēlējot futbolu vai futzālu ar līdzvērtīgiem pretiniekiem. Kopš darbības uzsākšanas 2003. gadā ir veiksmīgi aizvadīti 13 futbola un futzāla turnīri un kopumā šajos turnīros ir piedalījušies jau vairāk nekā 1615 spēlētāji. Biedrības mērķis ir sniegt ikvienai futbola vai futzāla komandai kvalitatīvu atpūtu un iespēju sacensties ar līdzvērtīgiem pretiniekiem, kā arī organizēt un sekmēt amatieru futbola un futzāla turnīru attīstību Latvijā.

Informāciju sagatavoja:
LAFB preses dienests

     [+] [-]

, 2007-09-08 17:23, pirms 17 gadiem
Par to naudu, jau nu vareja labāku zāli paņemt un nevajag stāstīt, ka pa šiem gadiem nav izdevies atrast labu zāli!

     [+] [-]

, 2007-09-08 22:33, pirms 17 gadiem
Latvijas Futbola federācijas (LFF) nozīmēti tiesneši. - vinji ir cenzeetii.... reti kurs tur vp tiesaa.... !!!