Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempions nevēlas pamest ''Villarreal''

Eiropas čempions nevēlas pamest ''Villarreal''
Markoss Senna līksmo pēc Spānijas
izlases triumfa Eiropas čempionātā
Foto: AP

Spānijas izlases pussargs Markoss Senna noliedzis baumas, ka viņš šovasar varētu pāriet uz citu komandu un uzsācis pārrunas ar ''Villarreal'' kluba vadību par līguma pagarināšanu.

Ar lieliski parādīto sniegumu ''Euro 2008'' laikā Senna izpelnījās vairāku futbola speciālistu uzslavas, kā rezultātā nopietnu interesi par viņu šobrīd izrāda tādi klubi kā Londonas ''Arsenal'', Turīnas ''Juventus'' un citi vadošie Eiropas futbola klubi, taču spāņu pussargs atklājis, ka nevēlas pamest pašreizējo komandu.

31 gadus vecais pussargs, kurš tika iekļauts ''Euro 2008'' simboliskajā izlasē, uzsācis pārrunas ar ''Villarreal'' kluba vadību par līguma pagarināšanu.
''Es tikos ar kluba prezidentu un mēs runājām par mana līguma pagarināšanu vēl uz diviem gadiem,'' sacīja Senna.
''Ceru, ka viss ies uz labo pusi. Patreiz es vēlos atpūsties un kādu laiku nedomāt par šīm lietām,'' piebilda Eiropas čempions.

Arī ''Villarreal'' kluba prezidents Fernando Roigs atklāja, ka Senna jūtas ļoti laimīgs un nedomā pamest komandu, lai arī interese par viņu ir ļoti liela.
''Mēs nebaidāmies no Eiropas labāko klubu izrādītās intereses par Sennu.
Mēs vēlētos 36 miljonus sterliņu mārciņas par Sennu, bet, ja viņš pats vēlas palikt, tad, kāpēc mums viņš ir jāpārdod? Mēs esam ļoti laimīgi, ka Senna vēlas palikt un tāpat jūtas arī viņš.
Personīgi man, Senna bija ''Euro 2008'' turnīra labākais spēlētājs,'' ''Villarreal'' komandas kapteini paslavēja kluba prezidents Roigs.

Senna uz ''Villarreal'' pārnāca 2002. gadā no Brazīlijas kluba ''AD Sao Caetano''. Pagājušajā gadā viņš bija ļoti tuvu pārejai uz Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester United''.
Spāņu kluba rindās Senna ir aizvadījis 148 spēles.

Izmantotie resursi:
worldsoccer.com