Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Korradi vēlas pamest ''Manchester City''

Korradi vēlas pamest ''Manchester City''
Bernardo Korradi
Foto: Scanpix Sweden

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester City'' uzbrucējs Bernardo Korradi atklājis, ka vēlas pamest komandu, lai pārceltos uz Itālijas čempionātu ''Serie A'', kurā itālis aizvadīja astoņus no 11 karjeras gadiem.

Mančesteras klubam Korradi pievienojās 2006. gadā, taču aizvadot tikai vienu sezonu, pērn tika izīrēts Itālijas komandai ''Parma'', kuras sastāvā aizvadīja 27 spēles un guva piecus vārtus.

''Manchester City'' komandas rindās 32 gadus vecais uzbrucējs ir aizvadījis 25 spēles, kuru laikā guvis tikai trīs vārtus. Tagad, kad ''City'' pievienojies brazīlietis Žo, viņa spēlēšana komandas sākumsastāvā ir ļoti apdraudēta, tāpēc itālis nolēmis pamest angļu klubu.

Nesen par ''City'' komandas galveno treneri tika iecelts velsietis Marks Hjūzs un Korradi neredz sevi spēlējam viņa paspārnē.
''Patreiz komandā ir astoņi uzbrucēji un es domāju, ka kluba vadība vēl nav izdomājusi, kā īsti rīkoties,'' sacīja Korradi.
''Viss tagad ir mainījies. Ne tikai komandas treneris, bet arī kluba direktori. Tādās situācijās parasti viss paliek spēlētāja ziņā un mana nostāja ir vienkārša – ceru pārtraukt līgumsaistības ar klubu, cik ātri vien iespējams, un atgriezties Itālijā,'' savu nostāju pauda Korradi.

Izmantotie resursi:
setantasports.com