Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Fernando Meira: ''Vēlos pamest ''Stuttgart'', cik ātri vien iespējams''

Fernando Meira: ''Vēlos pamest ''Stuttgart'', cik ātri vien iespējams''
Fernando Meira
Foto: Scanpix Sweden

Portugāles izlases un Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Stuttgart'' aizsarga Fernando Meiras aģents atklājis, ka portugālis šovasar varētu pamest Vāciju un pievienoties Anglijas Premjerlīgas klubam ''Liverpool''.

Vācijas Bundeslīgā un ''Stuttgart'' komandā 30 gadus vecais aizsargs spēlē kopš 2002. gada, kad vācu klubam viņš pievienojās no Portugāles kluba ''Benfica''. Šī perioda laikā Meira ir bijis viens no labākajiem aizsargiem Bundeslīgā.
Vācu laikrakstā ''Stuttgarter Zeitung'' vācu kluba kapteinis atklāja, ka vēlas pamest ''Stuttgart'', cik ātri vien iespējams.
Lielu interesi par Portugāles izlases spēlētāju izrāda Itālijas klubs ''Juventus'', taču visnopietnāko - Anglijas Premjerlīgas klubs ''Liverpool''.

''Liverpool'' kluba vadība šovasar jau ir parakstījusi līgumus ar diviem aizsargiem. Komandai pievienojies kreisās malas aizsargs Andrea Dosena (no ''Udinese'' - R.Z.) un šveicietis Filips Degens ( no ''Borussia Dortmund'' - R.Z.), taču klīst runas, ka komandai pievienosies vēl viens aizsargs, lai arī oficiāls paziņojums no ''Liverpool'' puses par vēl kāda spēlētāja iegādi pagaidām nav bijis.

''Tiklīdz Meiras vārds parādīsies starp to spēlētāju vārdiem, kuri tiks izlikti pārdošanai, viss notiks zibenīgā ātrumā,'' pārliecināti sacīja Meiras aģents Rožērs Vitmans.
''Interese par tādiem spēlētājiem, kāds ir Fernando (Meira – R.Z.), vienmēr ir ļoti liela,'' piebilda Vitmans.

''Stuttgart'' komandas rindās Meira ir aizvadījis 173 spēles un guvis 11 vārtus. Portugāles izlasē 30 gadus vecais aizsargs ir piedalījies 48 spēlēs un atzīmējies ar diviem gūtajiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
stuttgarter-zeitung.de

  -1 [+] [-]

, 2008-07-07 21:05, pirms 16 gadiem
Meira būtu labs papildinājums.Liverpool bosi naudu nežēlo, ar ceturto vietu čempī par maz!"tā turpinot pastiprināties viī droši cīnīsies par titulu.Lai jums sarkanie veicas!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 23:16, pirms 16 gadiem
nu stuttgartee nez vai vinjam buus aizvietotaajs pec manam domaamm..labs aizsargs
un borussia ari zaudeja labu defu

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 11:48, pirms 16 gadiem
Meiram ir liigums liidz 2010. gadam un neredzu iemeslu, kaapeec lai Shtutgarte vinju atdotu leeti. Zem 10 miljoniem sarunas pat netiks uzsaaktas.