Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Advokāts: "Tuvākajās dienās kaut kas notiks"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Advokāts: "Tuvākajās dienās kaut kas notiks"
Diks Advokāts
Foto: SCANPIX SWEDEN

Sanktpēterburgas "Zenit" futbola kluba galvenais treneris Diks Advokāts uzskata, ka skaidrība par Andreja Aršavina nākotni būs nākamo dienu laikā.

Andrejs Aršavins spilgti aizvadīja "Euro 2008" finālturnīru, tieši pēc tā par Andreju sāka interesēties vairāki futbola superklubi. Oficiāli par Aršavinu interesi ir izrādījis tikai spāņu "Barcelona", bet Advokāts uzskata, ka jau tuvākajā laikā sarosīsies arī citi futbola grandi.

"Andrejs vēlas spēlēt kaut kur citur Eiropā. Man liekas, ka tuvākajās dienās kaut kas notiks. Viņš ir labs spēlētājs un iederēsies jebkurā Eiropas līgā, bet mans ieteikums ir, lai viņš pats izvēlas savu nākotnes komandu," iesāk Advokāts.

"Viņš var darīt, ko vien viņš vēlas, jo viņš noteikti kaut kur spēlēs. Man ir žēl, ka viņš dodas prom, bet tā jau tās lietas notiek," savu viedokli pauda "Zenit" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-07 22:05, pirms 16 gadiem
Galu galā Aršavins paliks Zenitā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 00:39, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: DiemŽēl , bet man arī ta liekas...

Kāpēc diemžēl? Lai labi nokapā Čempionu Līgā ar Zenītu.. arī viņiem ir ambīcijas. Ja arī šajā turnīrā būs panākumi, tad gan jau neizpaliks pāreja uz kādu no spēcīgākajām Eiropas līgām.

     [+] [-]

, 2008-07-08 00:47, pirms 16 gadiem
Nu, ja nepaņems uz kādu citu klubu Aršavinam vajadzēs cīnīties par ČL ar savu Zenitu, kā to darija Gerrards ar Liverpūli un Rauls ar RealMadridu!!!