Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Forums: Spāņu radiostacija atklāj cik patiesībā Barselonā nopelna Roberts Levandovskis

Interesantas atziņas Roberta Levandovska (34) līgumā!

Spānijas radiostacija "Cadena Ser" savā raidījumā "Què T'hi Jugues" publicēja iespējamās detaļas par uzbrucēja Roberta Levandovska darba līgumu ar FC Barcelona. Tagad vajadzētu būt skaidrībai, ko Levandovskis īsti ir pelna ar katalāņu klubu, raksta BILD.de

Īpaši pārsteidz divi punkti: pamatalga un līguma izbeigšanas punkts.

Saskaņā ar ziņojumu Levandovskis četros līguma gados  nopelna dažādas summas. Šajā sezonā vajadzētu būt 10 miljoniem eiro neto, nākamajā sezonā 13 miljoni, trešajā gadā 16 miljoni un 2025./2026.gadā atkal “tikai” 10 miljoni eiro.

Algu līknes iemels: Levandovskim 2027. gadā jau būtu 37 gadi. Kamēr Bayern vēlējās tikai pagarināt līgumu ar poli uz diviem gadiem, Levandovskis 34 gadu vecumā Barselonā saņēma iespaidīgu četru sezonu līgumu. Pamatalgas samazinājums pēdējā un pirmajā sezonā, iespējams, ir poļa piekāpšanās, apmaiņā pret viņa vecumam ļoti ilglaicīgo līgumu.

Interesanti: "Bayern" Levandovskis bija lielākais  pelnītājs ar gada bruto algu no 24 līdz 26 miljoniem eiro. Barsā viņš ir tikai septītajā vietā ar aptuveni 192 300 eiro nedēļā. Vietne "FC Barcelona Latest News" vēsta, ka neapšaubāmi vislielākā a;ga FC Barcelona tikusi Ousmanam Dembélé (25) ar 343 000 eiro nedēļā (17,8 miljoni gadā).

Taču Barselonai Levandovska līgumā acīmredzot ir  ierakstīts vēl viens interesants "pensijas" punkts! Kā ziņo "Cadena Ser", klubam ir ārkārtas tiesības uz līguma izbeigšanu, ja Levandovska ķermenis vairs nenoturēs pilnu četru gadu slodzi.

Tiek uzskatīts, ka dīvainais punkts ir šāds: ja uzbrucējs savā trešajā sezonā ar katalāņiem aizvadīs mazāk nekā 55 procentus spēļu, Barselona var ar viņu pārtraukt līguma attiecības pēc trim gadiem!

Šobrīd nekas par to neliecina. Levandovskis ir aizvadījis visas pirmās četras Barça spēles, trīs no tām vairāk nekā 90 minūtes. Superuzbrucējs jau guvis piecus vārtus.

     [+] [-]

, 2022-09-07 21:28, pirms 2 gadiem
Skatos tagad to "FC Barcelona Latest News" un Dembele nav pat Barsas pelnošāko pieciniekā. De Jongs ir pārliecinošs līderis.
https://fcbarcelonalatestnews.com/f...