Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Eksperta viedoklis: "Horvāti sevi ir pierādījuši"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Eksperta viedoklis: "Horvāti sevi ir pierādījuši"
Andrejs Štolcers
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

"Euro 2008" laikā viens no eSports.lv ekspertiem būs bijušais Latvijas izlases futbolists un tagadējais "Olimps/ASK" treneris Andrejs Štolcers. Pirmajā reizē, kamēr čempionāts vēl nav sācies, viņš izteica prognozes par grupu turnīru, mēģinot prognozēt iespējamos ceturtdaļfinālistus.

A grupa. "Lai gan grupā visi ir diezgan labi, domāju, tālāk noteikti tiks Portugāle, kas ir ļoti stipra. Viennozīmīgi kaut ko šeit prognozēt nevar neko. Šveice, kas spēlēs mājās, būs daudz bīstamāka nekā citreiz – viņi mēģinās dzīties uz priekšu. Arī čehi ir pierādījuši katrā turnīrā, ka ir stipra komanda. Ja nekas īpašs nemainīsies taktiski un viņi pārliecinoši spēlēs savu spēli, tad arī viņiem ir labas izredzes. Bet otro izlasi, kas varētu tikt tālāk, neprognozēšu."

B grupa. "Šeit manā skatījumā viss ir skaidrs – Vācija un Horvātija. Horvāti visai pasaulei pierādījuši savus spēkus pēc uzvarām pār Angliju. Tā ka uzskatu, ka horvāti noteikti izkļūs no grupas. Un, protams, Vācija – šai futbola lielvalstij, kā saka, jācīnās līdz pirmajai vietai."

C grupa. "Itālija skaitās favorīti, jo ir pasaules čempioni, un domāju, ka viņi tiks tālāk. Francija arī vienmēr bijusi interesanta ar spēlētāju resursiem – labi notiek futbolistu rotācija. Francūžiem ir liela izvēle – pārsvarā no tumšādainajiem spēlētājiem, kas fiziski ir ļoti spēcīgi. Būs interesanti uz šīm valstīm apskatīties, un uzskatu, ka abas divas arī tiks tālāk. Protams, "nāves grupā" notikt var viss, arī rumāņi var pacīnīties."

D grupa. "Šeit spāņi un zviedri visdrīzāk izkļūs no grupas. Grieķi, protams, ir Eiropas čempioni, bet šobrīd viņi neizskatās diez ko pārliecinoši, arī krieviem nebūs viegli. Manā skatījumā Spānija un Zviedrija ir spēcīgākas un to pierādīs."

Pats pastiprināti sekošu līdzi itāļiem – uz viņiem vienmēr ir patīkami skatīties, jo futbolisti darbojas pārliecinoši un stabili. Savukārt no spēlētājiem noteikti jāuzsver Krištianu Ronaldu – viņš fiziski ir ļoti stiprs. Ja nebūs kāds savainojums, tad domāju, ka pēc garās sezonas viņš nenolūzīs, spēka būs diezgan.

Citi viedokļi:
esports.lv: Eksperta viedoklis: "Liela nozīme būs katrai...
esports.lv: Eksperta viedoklis: "Grieķijai nav daudz cerību"

     [+] [-]

, 2008-06-06 16:12, pirms 16 gadiem
Par Greiķiju nepiekrītu, viņi izskatās ļoti stipri un galvenais pārliecināti par sevi!

     [+] [-]

, 2008-06-06 16:22, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Par Greiķiju nepiekrītu, viņi izskatās ļoti stipri un galvenais pārliecināti par sevi!

un tu tiesam domaa..ka citi nav par sevi parliecinati.. jebkurs sai turniiraa speelees ar paceltu galvu un par uzvaru.. domaju , ka objekti vi tiesam Griekji netix aaraa no grupas..

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 16:51, pirms 16 gadiem
Piekrītu Andrejam!.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 16:58, pirms 16 gadiem
Kurš tad lielāks eksperts Miša, kurš horvātus liek vienā plauktā ar Ausrtiešiem, vai nedaudz augstāk tikai
vai arī štolcers
man jau liekas ka Štolcers!

     [+] [-]

, 2008-06-06 17:09, pirms 16 gadiem
Divaini ka nemaz Niderlandi nepiemineja

     [+] [-]

, 2008-06-06 17:19, pirms 16 gadiem
Hūkeirs jau raksta kārtējo anekdoti...

     [+] [-]

, 2008-06-06 18:48, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Par Greiķiju nepiekrītu, viņi izskatās ļoti stipri un galvenais pārliecināti par sevi!


0:0 ar Armēniju neizskatās pārāk pārliecinoši.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 19:22, pirms 16 gadiem
Lai kā man tas nepatiktu, šoreiz Krievija parrādīs visiem "kuzjkina matj"