Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Futbolistes cīnīsies par 3. vietu Baltijā

Jānis Pārums

Klāt izšķirošie notikumi Baltijas sieviešu futbola līgā, kuras ietvaros komandas sacenšas jau kopš aprīļa. Spēcīgākā no Latvijas komandām šajā turnīrā šogad ir JFC "Skonto - Cerība"/46.vsk., kura 6. oktobrī Rīgā, A. Šeibeļa stadionā plkst. 14.00 uzsāks atbildes spēli par 3. vietu ar Igaunijas kluba "Kalev" futbolistēm.

Šajā sezonā Baltijas sieviešu futbola līgā katru Baltijas valsti pārstāv 4 komandas. Komandas sezonas sākumā tika sadalītas 4 apakšgrupās - katrā apakšgrupā pa 3 komandām. Ceturtdaļfinālā no katras apakšgrupas iekļuva divas labākās komandas. "Skonto - Cerība"/46.vsk. bija vienīgā Latvijas komanda, kas iekļuva ceturtdaļfinālā. Mūsu futbolistes apakšgrupas ietvaros ar rezultātu 1:0 pārspēja Igaunijas klubu "Levadia", kā arī spēlēja neizšķirti 1:1 ar Lietuvas klubu "Vetra". Ar to pietika, lai ieņemtu pirmo vietu apakšgrupā.

Ceturtdaļfinālā "Skonto - Cerība"/46.vsk. tikās ar Igaunijas klubu Tartu "Maag Tammeka", izcīnot divas uzvaras. Pirmajā spēlē Latvijas futbolistes izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0, savukārt otrajā mačā ar rezultātu 6:2. Turnīra pusfinālā vēlreiz bija jāmērojas spēkiem ar Igaunijas klubu "Levadia", kuru apakšgrupas ietvaros izdevās pārspēt ar rezultātu 1:0. Cīņā par iekļūšanu finālā tomēr pārāks bija Igaunijas klubs, kurš izcīnīja divas uzvaras - 5:0 un 4:1.

Pirmajā spēlē par 3. vietu Tallinā "Kalev" komandai izdevās izcīnīt uzvaru ar minimālu pārsvaru - 2:1. Visi futbola līdzjutēji 6. oktobrī tiek gaidīti A. Šeibeļa stadionā, kur "Skonto - Cerība"/46.vsk. aizvadīs atbildes spēli ar Igaunijas komandu. Jāatzīmē tas, ka 3. vietas īpašniece Baltijas līgā tiks noskaidrota divu spēļu summā.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto FC" preses sekretārs

     [+] [-]

, 2007-10-05 11:48, pirms 17 gadiem
es pa tādu līgu nemaz nebiju dzirdējis

     [+] [-]

, 2007-10-05 12:30, pirms 17 gadiem
GO 46 VSK. GO GO GO!!!