Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rudņevs un Žuļevs pie spēlēšanas netiek, viņu klubiem zaudējumi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevs un Žuļevs pie spēlēšanas netiek, viņu klubiem zaudējumi
Artjoms Rudņevs
Foto: www.fcdaugava.lv

Ungārijā šodien tika aizvadītas Līgas kausa izcīņas spēles. Diemžēl Artjoms Rudņevs un Vadims Žuļevs savu komandu rindās pie spēlēšanas netika. Bez viņiem laukumā viņu pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus.

Jau iepriekš varēja paredzēt, ka Artjoma Rudņeva pārstāvētā komanda "ZTE" šodien laukumā nedosies ar labākajiem spēkiem, tādējādi cerības ieraudzīt Artjomu bija ļoti minimālas. Viņa pārstāvētais klubs "ZTE" izbraukumā nespēja izcīnīt uzvaru pret "Gyori ETO", piekājoties ar 1:3.

Trīs spēlēs "ZTE" izcīnījusi tikai vienu uzvaru, pie tam tajā spēlē laukumā bija arī Rudņevs, kurš izcēlās arī ar vārtu guvumu. Jau sestdien "ZTE" tiksies ar "Kaposvar". Visticamāk, laukumā dosies arī Artjoms.

Tieši ar "Kaposvar" šodien tikās Vadima Žuļeva pārstāvētā "Lombard Papa", taču arī Žuļeva pārstāvētājam klubam uzvarēt neizdevās - 0:1. Žuļevs laukumā netika. Vadims "Lombard" vienībā aizvadījis tikai vienu spēli, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem. Diemžēl pēdējās divās komandas spēlēs viņš laukumā nav ticis, tādēļ izskatās, ka šajā komandā viņš nepaliks. Atgādināsim, ka tiesības uz viņu joprojām pieder Daugavpils "Daugava", bet Ungārijas klubā Vadims izgāja pārbaudi.

Izmantotie resursi:
ztefc.hu
lombardfcpapa.hu

  +3 [+] [-]

, 2009-08-05 23:41, pirms 15 gadiem
Baigi divainais tur limenis..
Ventspils pret tranziitu vai Dinu nekad neuzdrošinatos spelet bez lideriem...

  +1 [+] [-]

, 2009-08-05 23:43, pirms 15 gadiem
Līgas kauss nekotējas augstu

  +1 [+] [-]

, 2009-08-05 23:57, pirms 15 gadiem
Būs viņiem mācība, ka letiņus uz soliņa marīnēt nedrīkst!!!
Jālaiž latvieši laukumā - būs uzvaras!

     [+] [-]

, 2009-08-06 00:22, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Baigi divainais tur limenis..
Ventspils pret tranziitu vai Dinu nekad neuzdrošinatos spelet bez lideriem...
ko? Tieši ventspils pret tranzītu spēlēja ar rezervisitem gada sākumā. un dina jau laba komnda, kāpēc lai kāda no virslīgas komandām dinu necienītu?