Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kirhners spēlē, ''Šiauliai'' zaudē

Lietuvas futbola čempionātā šodien tika aizvadīta pārceltā 28. kārtas spēle starp ''Šiauliai'' un Paņevežas ''Ekranas'' komandām. Spēli ļoti veiksmīgi aizvadīja ''Šiauliai'' spēlējošais latvietis Intars Kirhners, taču šoreiz tas nelīdzēja un tika piedzīvots zaudējums ar 0:3.

Spēli aktīvāk iesāka ''Ekranas'' futbolisti, taču viņu uzbrukumi bieži noslēdzās ar neprecīzām piespēlēm, vai neveiksmīgiem sitieniem. Puslaika vidusdaļā spēle izlīdzinājās, taču nevienai no komandām savas iespējas realizēt neizdevās, vienā no epizodēm pēc Intara Kirhnera piespēles lielisku iespēju gūt vārtus izšķērdēja Mindaugs Lukoševičs. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās - 0:0.

Otro puslaiku apņēmīgāk iesāka viesi no Paņevežas, kuri diezgan ātri izvirzījās vadībā, kad piešķirto ''pendeli'' realizēja Mants Savēns. Kad jau šķita, ka spēle tā arī noslēgsies ''Ekranas'' guva vēl divus bezatbildes vārtus - 85. minūtē izcēlās Sergejs Pogrebans, bet 88. minūtē vārtus guva Giedrius Tomkevičs. Ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās - 3:0 ''Ekranas'' labā.

Intars Kirhners spēli uzsāka ''Šiauliai'' pamatsastāvā, un aizvadīja visu maču. Spēles laikā izcēlās ar savu aktīvo darbību laukuma vidusdaļā un uzbrukumā, veiksmīgi dalīja piespēles komandas biedriem. Vairākas reizes izprovicēja pret sevi noteikumu pārkāpumus, vienā no tiem pretinieks tika sodīts ar dzelteno ''plāksteri''. Šajā spēlē Intars bija viens no labākajiem spēlētājiem ''Šiauliai'' sastāvā. Pašlaik Lietuvas čempionātā pēc aizvadītajām 30. kārtām ''Šiauliai'' atrodas turnīra tabulas astotajā vietā ar izcīnīto 31 punktu.

Lietuvas futbola A līga
28. kārta (3. oktobris).

Šauļu centrālais stadions - 1500 skatītāju.
"Šiauliai" (Šauļi) - "Ekranas" (Paņeveža) 0:3 (Savēns 64' no 11m., Pogrebans 85', Tomkevičs 88')

Izmantotie resursi: www.eurofootball.lt