Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Bourne

Video: Parodija par īstu fubolu, jeb DEVIŅI VĀRTI DEVIŅĀS MINŪTĒS~!~

Brazīlijas futbola čempionāta otrā diviziona pēdējā spēļu kārta, un par uzvaru kopvērtējumā cīnās divi klubi – “Viana” un “Moto Club”, kuriem ir vienāds punktu skaits.Visi pēdējās kārtas mači notika vienā laikā, un abiem čempionu titula pretendentiem bija nepieciešama uzvara. Spēles 80. minūtē “Viana” bija vadībā ar 2:0, un viss bija normāli, kamēr neizskanēja baumas, ka “Moto Club” arī atrodas vadībā, bet tādā gadījumā klubam ir jāuzvar ar daudz lielāku rezultāta starpību. Tad arī futbola laukumā sākās dīvainas lietas, kas beidzās ar “Viana” uzvaru 11:0. Mača pēdējās deviņās minūtēs tika gūti deviņi (!?) vārti.Ir iespēja, ka “Viana” mērķis uzvarēt čempionātā netiks sasniegts, jo futbola federācijas prezidents grasās tikt skaidrībā ar notikušo, lai gan kluba prezidents teica: “Rezultāts ir pilnīgi normāls, tikai “Chapadinia” pēc ielaistajiem ceturtajiem vārtiem nedaudz “salūza”.”kasjauns.lvParodija par futbolu – video:

Fils Foudens un Kīrans Tripjē. Foto: Zumapress/Scanpix

Trešo bērnu sagaidījušais Foudens atgriezies Vācijā un gatavojas astotdaļfinālam

Anglijas futbola izlases pamatsastāva spēlētājs Fils Foudens pēc sava trešā bērna dzimšanas atgriezies Vācijā, lai turpinātu dalību EURO 2024 turnīrā.
Rodrigo Gaučis. Foto: Aiga Veisa
9

"Grobiņa" satriec Latgales blici un mūk prom no "Liepājas"

"Tonybet" Virslīgā savu lielāko uzvaru ceturtdienas vakarā atkārtoja "Grobiņas" futbolisti, kuri ar rezultātu 3:0 apspēlēja viesus no tālās Daugavpils. Divus vārtus kurzemnieku labā guva Rodrigo Gaučis.
Kiljans Mbapē. Foto: Sipa/Scanpix
19

Noskaidroti "Euro 2024" astotdaļfinālu pāri un izspēles zari

Šovakar ar Gruzijas vēsturisko uzvaru pār Portugāli un Turcijas kompensācijas laikā izrauto uzvaru pār Čehiju noslēdzies Eiropas čempionāta futbolā grupu turnīrs. No 24 komandām atsijātas astoņas, bet pārējās 16 turpinās cīņu par titulu. Izslēgšanas spēles startēs 29. jūnijā.