Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Berlīne pret Hamburgu

Vācijas futbola Bundeslīgas divpadsmitās kārtas sestdienas spēlē tiksies Hamburgas un Berlīnes klubi, kas abi pārstāv valsts ziemeļu daļu.

Berlīnes "Hertha BSC" pēc nedēļas vidū piedzīvotā zaudējuma Vācijas kausa izcīņas otrajā kārtā šajā spēlē centīsies atgūt pārliecību. Kluba menedžeris Dīters Honess spēli gaida ar cerībām: "Pēc tāda zaudējuma ir labi, ka tikai četras dienas jāgaida iespēja revanšēties. Komandai ir jāredz, ka tā var labi nospēlēt. Tajā zaudētajā spēlē man vairākas lietas nepatika, bet konkrētas personas nesaukšu."

Spēli tiesās Dr. Markuss Merks. Līdz šim savstarpējās spēlēs biežāk uzvarēt izdevies Hamburgas klubam.

Bundeslīgas kopvērtējumā Hamburgas klubs ieņem otro vietu ar 23 punktiem, bet Berlīnes klubs ir astotais ar 16 punktiem.



Vēl šodien spēlēs:
Bremen - Rostock
Bayern Munchen - Frankfurt
Leverkusen - Bielefeld
Nurnberg - Stuttgart
Hamburg - Hertha
Hannover - Dortmund


Svētdien spēlēs:
Bochum - Wolfsburg
Karlsruhe - Duisburg

Izmantotie resursi:
www.herthabsc.de

  +1 [+] [-]

, 2007-11-03 17:23, pirms 17 gadiem
Peec pirmaa puslaika, liekas ka tomeer Berliine veel nav atguvusi paarlieciibu. Saspeele vaartu priekshaa galiigi nevedaas.