Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Leskots izsaukts uz Anglijas izlasi

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Stīvs Maklarens uz nacionālo izlasi izsaucis Premjerlīgas kluba "Everton" aizsargu Džoleonu Leskotu. 2008. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra ietvaros Anglija sestdien spēlēs pret Izraēlu, bet četras dienas vēlāk tiksies ar Krieviju.

Maklarens lēmumu par Leskota uzaicināšanu pieņēmis pēc tam, kad savainojumu guva "Portsmouth" kluba aizsargs Sols Kempbels. Jau ziņojām, ka Anglijas izlasē atgriezās arī uzbrucējs Emils Heskijs. Gaidāmās spēles pret Izraēlu un Krieviju izlaidīs arī Londonas "Chelsea" pussargs Frenks Lampards. Taču Maklarens apgalvo, ka gatavs spēlēt būs "Liverpool" pussargs Stīvens Džerards.

"Leskots šosezon lieliski spēlē "Everton" sastāvā un ir guvis arī pāris vārtus. Viņš ir fiziski spēcīgs un arī atlētisks spēlētājs, kurš jebkuras komandas uzbrucējiem sagādās lielas problēmas," par Leskotu pastāstīja Maklarens.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2007-09-03 21:59, pirms 17 gadiem
Anglijai gruuti iet daudz traumeetu tapeec arii nem tos - kurus mees nepaziistam cerams ka Krievijai vini zaudees :>

     [+] [-]

, 2007-09-04 08:42, pirms 17 gadiem
Būtu jauki, kādu Eiropas čempi aizvadīt bez iedomīgās Anglijas izlases un tās tikpat iedomīgajiem faniem!!!

     [+] [-]

, 2007-09-04 18:11, pirms 17 gadiem
angija ir labaakaa!!! veel normaaali ir portugaalji un niiderlande!!