Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kura "haizivs" noķers Matiasu Ginteru?

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kura "haizivs" noķers Matiasu Ginteru?
19 gadus vecais centra aizsargs Matiass Ginters ir viens no gardākajiem kumosiem vācu futbola "haizivīm".

Iespējams, ka nepilnus 20 gadus veco centra aizsargu Matiasu Ginteru jau tuvākajā laikā uzaicinās piedalīties Vācijas futbola izlases treniņos. Nav tikai zināms, kura kluba spēlētājs viņš tad būs - joprojām SC "Freiburg" vai varbūt jau Minhenes FC "Bayern" vai Dortmundes "Borussia"? Vācijas futbola "haizivis" uzsākušas talantīgā centra aizsarga medības...

20 gadi Matiasam Ginteram paliks 19. janvārī, bet viņš jau ir aizvadījis 53 spēles Vācijas futbola bundeslīgā un paspējis kļūt par jaunāko vārtu guvēju tajā SC "Freiburg" vēsturē (pirmos vārtus guva 18 gadu un 2 dienu vecumā). 188 cm garais Ginters ir Vācijas U21 izlases kapteinis, viņš tiek uzskatīts par pēdējo gadu talantīgāko centra aizsargu (var spēlēt arī balsta pussarga pozīcijā) un tieši tāpēc daudzi paredz, ka diezin vai viņš paliks SC "Freiburg" rindās līdz līguma beigām (2015. gada vasara).
"Minhenes FC "Bayern" pie manis jau vērsies, bet no Dortmundes "Borussia" interesi izrādīja vēl agrāk. Konkrētas sarunas gan vēl nav bijušas. Man galvenais ir turpināt spēlēt bundeslīgā," par savu nākotni saka Matiass Ginters.

Konkrētas summas, ko par viņu varētu likt galdā, pagaidām netiek minētas, taču vācu futbola aprindās runā, ka Ginters jau nākamsezon varētu uzvilkt kā viena, tā otra kluba kreklu. FC "Bayern" nākamsezon acīmredzot vairs nebūs Daniela van Buitena, savukārt Dortmunde varētu šķirties no Matsa Hummelsa, bet Nevens Subotičs savainojumu dēl te spēlē, te nespēlē... Kāpēc lai Ginters nenonāktu Dortmundē? Abām komandām aizsardzības centrā derētu ne tikai "svaigas asinis", bet arī spēlētājs, ar kuru varētu rēķināties vairākas sezonas.

     [+] [-]

, 2014-01-03 15:31, pirms 11 gadiem
Anatolij, Ginters tomēr ir futbolists. Nevajag šo rakstu likt pie handbola nodaļas

  +1 [+] [-]

, 2014-01-03 19:47, pirms 11 gadiem
Bayernam atgriezīsies Badstubers un bus viss ok