Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Metalurgi" labākie starp zēniem

Ar SK "Liepājas Metalurgs" jauno futbolistu uzvaru beidzies Latvijas zēnu futbola festivāls, kas notika jau ceturto gadu.

Festivālā piedalījās JFC „Skonto”, SK „Liepājas Metalurgs”, Daugavpils BJSS, Šitika Futbola Skolas, Valmieras FK un SK „Blāzma” jaunie futbolisti. Sacensības notika četrās vecuma grupās: U-9, U-10, U-11 un U-12, attiecīgo vecumu grupu komandas tikās katra ar katru. Uzvarēja tas klubs, kura zēnu komandas savāca visvairāk punktu.

Skontiešiem vislabākos panākumus guva Alekseja Šarando un Jurija Karašauska vadītā U-12 komanda, kas uzvarēja visās piecās spēlēs, nezaudējot nevienus vārtus. U-11 un U-10 vecuma grupās nepārspēti palika liepājnieki, bet visjaunākajā, U-9 grupā nevienai no komandām neizdevās izvairīties no zaudējuma.

Otro vietu kopvērtējumā ieguva JFC"Skonto" zēni, aiz sevis atstājot "Šitika futbola skolas" jauniešus. Latvijas zēnu futbola festivāls notika jau ceturto gadu un pa divām uzvarām ir izcīnījušas JFC „Skonto” un SK „Liepājas metalurgs” futbola skolas.

     [+] [-]

, 2008-08-02 10:58, pirms 16 gadiem
SFS sucks

     [+] [-]

, 2008-08-03 09:43, pirms 16 gadiem
Malači!