Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Aston Villa" soda Beriju

Andrejs Siliņš

"Aston Villa" soda Beriju
Garets Berijs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Aston Villa" vadība sodījusi komandas pussargu Garetu Beriju par mutes palaišanu intervijā, kurā kritizēja komandas galveno treneri Martinu O'Neilu.

Jau rakstījām, ka par Anglijas izlases pussargu Beriju milzīgu interesi izrāda "Liverpool", kas izteikuši jau trešo piedāvājumu "Aston Villa" klubam, šoreiz 15 miljonu sterliņu mārciņu vērtībā. Sākotnēji "Villa" noliedza jebkādu iespēju pārdot savu komandas līderi, bet nu jau klubs pieļauj pārdošanas iespēju, ja kāds būs gatavs maksāt pieprasīto summu.

Intervijā, par ko futbolists sodīts, Berijs kritizējis kluba vadību un treneri par to, ka tie necenšas pietiekami, lai noturētu savās rindās izcilo futbolistu. "Es neatgriezīšos, ir pienācis laiks doties tālāk," intervijā sacīja futbolists. "Esmu gatavs spēlēt Čempionu līgā un tieši tāpēc man ir jāpamet "Villa". Viņi saka, ka vēloties, lai es palieku, bet es jau nedēļām ilgi neesmu saņēmis pat zvanu no trenera."

"Jau septiņas nedēļas pagājušas kopš sezonas beigām, un komandas vadība ir atradusi laiku, lai dotos uz "Euro 2008", bet ne, lai parunātos ar mani," turpināja Berijs. "Viņi man nav piedāvājuši neko, lai es izvēlētos palikt "Villa" sastāvā, nevis dotos uz "Liverpool"."

Martins O'Neils bija sašutis par tādiem Berija izteikumiem: "Mēs ar kluba priekšsēdētāju bijām šokā par šādiem Gareta komentāriem. Mēs noteikti vēlamies viņu saglabāt sastāvā, un viņš to zina."

Berijs pirmo reizi karjerā mačā pret Trinidadu un Tobago pildīja Anglijas valstsvienības kapteiņa pienākumus un tieši šajā spēlē guva pirmos vārtus. "Liverpool" vēlas Beriju redzēt sastāvā, kur futbolists kopā ar izlases partneri Stīvenu Džerardu veidotu centra pussargu līniju.

Berija soda apmērs gan netiek izpausts.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-02 19:34, pirms 16 gadiem
Manuprāt, muļķīga situācija, ka neviens neko nezin...

     [+] [-]

, 2008-07-02 19:34, pirms 16 gadiem
Pēc ši izgājiena viss ir skaidrs ka Barijs pametīs klubu,bet vai Liverpool būs gatavi maksāt 18 miljonus par viņu? ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-03 07:54, pirms 16 gadiem
Berijs pirmo reizi karjerā mačā pret Trinidadu un Tobago pildīja Anglijas valstsvienības kapteiņa pienākumus...

Nu gan - Bekhems tak bija kapteinis tajā spēlē!!! Tas ir psc šitā pateikt! Domā man jūtu nav?

     [+] [-]

, 2008-07-03 13:42, pirms 16 gadiem
Berijs NEKAD nav bijis kapteinis. Ja nemaldos, tad tajā spēlē viņš iesita savus pirmos vārtus izlases rindās, bet par kapteini jau nu pavisam auzās....