Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mežeckis: "Lietuvas federācija kompensēs zaudējumus!"

Mežeckis: "Lietuvas federācija kompensēs zaudējumus!"
Jānis Mežeckis
Foto: Romualds Vambuts,
eSports.lv

Lietuvas Futbola federācija kompensēs savu fanu agresīvās rīcības radītos zaudējumus Slokas stadionam Jūrmalā, pirmdien sarunā ar portālu eSports.lv atzina Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Atgādināsim, ka pēc Baltijas kausa izcīņas spēles starp Lietuvu un Igauniju izcēlās nekārtības starp abu valstu atbalstītājiem, kuru rezultātā cieta stadions un savainojumus guva Jūrmalas pašvaldības policisti. Nekārtības sākās pašā spēles izskaņā, pēc tam, kad mača pēdējā minūtē Lietuvas izlase guva vārtus un laukumā izskrēja trīs igauņu līdzjutēji.

Lietuvas izlases līdzjutēji aiz priekiem sāka lēkāt pa tribīnēm un lauzt krēslus, ko Jūrmalas pašvaldības policisti mēģināja apturēt. Uz to Lietuvas izlases līdzjutēji atbildēja ar vēl vairāk salauztiem krēsliem, turklāt sāka apmētāt policistus ar asajām krēslu lauskām.

"Mēs gribam saņemt visu informāciju no stadiona ar detalizētu bojājumu uzskaitījumu un pēc tam piestādīsim rēķinu Lietuvas federācijai. Viņiem šī naudas summa būs jāsamaksā jebkādā gadījumā," atzina Mežeckis.

eSports.lv jau ziņoja, ka Baltijas kausa izcīņā triumfēja Latvijas izlase, bet par vērtīgāko spēlētāju mūsu komandas rindās tika atzīts aizsargs Kaspars Gorkšs.

  +6 [+] [-]

, 2008-06-02 17:06, pirms 16 gadiem
Jaa, gruuti atrasties starp divaam karojoshaam puseem. Agraak bijaam starp Aadolfu un Josifu, tagad - starp Viliusu un Tarmo, shie karo, bet zaudeejumus ciesham mees... Lai tik maksaa reparaacijas, tie paarprieciigie baalelinji!

  +6 [+] [-]

, 2008-06-02 17:06, pirms 16 gadiem
Misters grib atriebties žirgugalvām par sexskandālu:-))

  +3 [+] [-]

, 2008-06-02 17:09, pirms 16 gadiem
JimBim rakstīja: Misters grib atriebties žirgugalvām par sexskandālu:-))

Nu bet kada ciena tur pret majniekiem ?

saprotu uz nerviem sezh, nu bet nevaig jau uzreiz laust visu ..

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 17:14, pirms 16 gadiem
viss ir pilniigi pareizi.. zheel tikai, ka sodu sanjem Lietuvas futbola federaacija nevis pashi vandaalji!!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 17:15, pirms 16 gadiem
Mežeckis: "Lietuvas federācija kompensēs zaudējumus!"

Nav minēts kā kompensēs...varbūt dudjikos

  +1 [+] [-]

, 2008-06-02 17:21, pirms 16 gadiem
Delgado rakstīja: Mežeckis: "Lietuvas federācija kompensēs zaudējumus!"

Nav minēts kā kompensēs...varbūt dudjikos

Tas butu pavisam nesmuki no vinu puses..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-02 17:55, pirms 16 gadiem
Muskulainis_Vova rakstīja: kompensāciju 1000 latu!!!!


cerams ka mezeckis uzliks uzcenojumu tajam reekinam

  -1 [+] [-]

, 2008-06-02 18:41, pirms 16 gadiem
Nu atvainojiet piedodiet, bet cik sapratu no Leišu faniem krēsli(sēdekļi) izgatavoti no ļoti nepareiza, nekvalitatīva un pārāk cieta materiāla, varētu pat teikt, ka tas ir pārāk plīstošs materiāls. Kāpēc tad skonto stadā aiz leišiem nebija salaustu krēslu ?
Pamēģinat paši to krēslu izsturību.

     [+] [-]

, 2008-06-02 18:57, pirms 16 gadiem
un veel leishu fani teica ka tie kreesli saluuza pashi un uzkrita uz policijas...right?

     [+] [-]

, 2008-06-02 19:06, pirms 16 gadiem
mytila rakstīja: un veel leishu fani teica ka tie kreesli saluuza pashi un uzkrita uz policijas...right?


Gudri teikt bet bija tā, ka viens tas krēsls salūza, un apsargi(pilocija) to ieraugot, metās to vienu cilvēku ķert, bet izdarīja savu lielāko muļķību - ieskrēja Lietuvas fanu sektorā, trijatā. Tāpēc arī sākās tas jandāliņš. Es nevienu netaisos attaisnot vai azistāvēt, bet apsargu(policistu) rīcības šajā situācijā, bija nožēlojama. Un kā diez viņi attiasnos to, ka mērķēja uz leišu faniem ar ieroci ? Kā lai cilvēks zin, viņam tur tukšas patronas vai kaujas ?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-02 19:15, pirms 16 gadiem
Noskatoties to video, man liekas, ka mūsu policistiemtur vairāk ar stekiem vajadzēja kompensēt tos stadionam nodarītos zaudējumus. Jo viņiem bija pilnīgi visas tiesības to darīt: tika fiziski aizskarti policisti, rauti aizturētie prom no policijas un policija raidīja brīdinājuma šāvienu.

Vajadzēja uzreiz, kā tika fiziski aizskarts policists izsaukt kaut kādus omonus, lai nākošreiz neienāk nekas tāds prātā huligāniem. Jo lai nu ko, bet ja iet un sit un uzbrūk policijas darbiniekiem, tad ir jāpielieto stingrākie mēri.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-02 20:40, pirms 16 gadiem
esporta apmekletai var but sametisimies un palidzesim lff ar naudu? Ja vini paschi nevar samaksat par kaut kadiem 50 plasti kresleiem! PAR KADU FUTBOLA ATTISTIBU SCHAJA GADIJUMA LATVIJA VISPAR VAR RUNAT?

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 20:59, pirms 16 gadiem
Vajadzētu Kiru pielikt pie zaudējumu aprēķināšanas- Lietuvas futbola fedarācija kļūtu mēma

     [+] [-]

, 2008-06-02 21:46, pirms 16 gadiem
ACAB!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-02 22:50, pirms 16 gadiem
Protams mūsu taurīšu pūtēju tautiņa uzreiz bļaus pareizi,pareizi,lai maksā....BET JUUS nesaprotat,ka kautiņu izraisija tieši policija..un tikai tapēc ka mēs pieraduši redzēt kaa mūsu menti slānii visus kas pa ceļam gadās,bļaujam ka vajadzēja vēl vairāk sist utt.
Pat Žuks izteicās,ka daļa vainas jāuzņemās apsardzei.Problēma jau ir mūsu apsardzē,policijā,drošības neorganizācijā..ka pieļauj šādas nekārtības,Eiropā neļauj novest vienus lidzjūtējus gar otriem līdzjūtējiem,nelaiž reizē arā,neskrien policija fanu sektora pūlī iekša-neuzkūda vēl vairāk līdzjūtējus,nekad policija ar ieročiem neiesaistās kautiņos pret faniem(doma,lai,ja nu atņem),izveido koridorus, utt.Mums viss otrādi.Un letiņi bļauj,sistam to leišus,sitam..pareizi...A JUUS pat neiedomājaties,ka mūsu brāļi leiši,gāja atbrīvot muusu otrus kaimiņus igauņus no pilnīgi atsaldētiem mentiem.Ir daži nearakstīti likumi starp policiju un līdzjūtējiem..tikai un vienīgi Latvijā atšķirībā no mūsu blakus valstīm,(nemaz nerunājot par visu pasauli) tos likumus nezin ne policisti,ne esporta spamotāji,tauriņ pūtēji krēslos,ne taa saucamie pasaules mega hokeja fani!