Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Darševils vēlas Skotijas titulu un atgriezties Francijā

Darševils vēlas Skotijas titulu un atgriezties Francijā
Žans Klods Darševils
Foto: AP

Skotijas futbola kluba ''Rangers'' uzbrucējs Žans Klods Darševils paziņojis, ka vēlas atgriezties Francijā, bet pirms tam izcīnīt Skotijas čempiontitulu. Tiek lēsts, ka interesi par bijušo ''Bordeaux'' spēlētāju izrāda ''Olympique Marseille''.

Ir gandrīz droši, ka arī ''Rangers'' kluba vadība nestāsies pretī Darševilam un ļaus viņam pamest Glāzgovu, jo kādu laiku atpakaļ komanda tika pastiprināta ar uzbrucēju Keniju Milleru, Kailu Lafertiju un Andriusu Veličku. Arī Kriss Boids, kurš tagad ir atguvis sportisko formu, trenera izvēlē ir vienu soli priekšā Darševilam.

Tiek lēsts, ka ''Rangers'' kluba prezidents Valters Smits janvārī centīsies atbrīvoties no pāris spēlētājiem, un viens no viņiem ir arī Darševils. Lai arī 33 gadus vecais uzbrucējs vasarā parakstīja jaunu divu gadu līgumu, Smits centīsies iegūt no šī darījuma un pārdot spēlētāju, savukārt pats spēlētājs vēlas palikt līdz sezonas beigām.

Runājot par ''Marseille'' kluba interesi, Darševils atzina, ka nelaidīs garām tādu iespēju. ''Nav šaubu, ''Marseille'' vienmēr būs leģendārs klubs. Zinu, ka viņi izrāda interesi par mani, tāpēc, esmu pārliecināts, ka šādu iespēju nedrīkst palaist garām,'' sacīja Darševils. ''Nesen klīda runas par manu aiziešanu jau janvārī. Jā, es vēlos atgriezties Francijā, bet pirms es aizeju, vēlos izcīnīt Skotijas čempiontitulu, tāpēc ceru, ka palikšu komandā līdz sezonas beigām,'' piebilda Darševils.

Darševils pievienojās ''Rangers'' pagājušajā gadā un kļuva par vienu no līderiem, palīdzot komandai iekļūt UEFA kausa izcīņas finālā. Cik zināms, finālā ''Rangers'' ar 0:2 atzina Sanktpēterburgas kluba ''Zenit'' pārākumu.

Izmantotie resursi:
rangers1.co.uk

  -2 [+] [-]

, 2008-12-02 00:38, pirms 16 gadiem
Who is this guy?

  -3 [+] [-]

, 2008-12-02 09:02, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Who is this guy?
Ich weisses nicht....

  +2 [+] [-]

, 2008-12-02 18:08, pirms 16 gadiem
labs un ātrs spēlētājs viņs ir. bet pēdējā laikā sen nav pamanāms, jo Rangers sen nav redzēti.