Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Cimanskis: "Spēlējot futbolu, vajag uzdrošināties izmantot kreiso kāju"

Emils Ozerinskis

"Lidl Arēnā" ekspertu studija ar Anatoliju Kreipānu norisinājās arī Jāņu vakarā. Pirms grupu turnīra izšķirošās trešās kārtas sākuma sarunā ar Kreipānu viesojās komiķis un sabiedrībā zināmu cilvēku balsu atdarinātājs Ernests Cimanskis, kuram viens no populārākajiem atveidojumiem bijusi tieši Anatolija Kreipāna atdarināšana.

Ernests Cimanskis ievērību izpelnījies ar politiķu un citās sfērās darbojošos cilvēku runas manieres atdarināšanu. Arī sports viņam nav svešs, sarunā ar Kreipānu komiķim pastāstot par gaitām rokasbumbā: "Handbolu spēlēju pa labo malu. Esmu pa pusei kreilis. Tas ir tā, ka dzīvē rakstu ar labo roku, bet handbolā metu ar kreiso. Sākumā metu ar labo, bet vēlāk spēlējot attīstījās kreisā. Brīvā laikā spēlējot futbolu, es pamanīju, ka vajag uzdrošināties un nevajag baidīties izmantot kreiso kāju. Jo biežāk to dara, jo viņa attīstās."

Par kāda sportista atdarināšanu Cimanskim līdz šim vēl labu kandidātu atrast nav sanācis: "Tam, kuru atdarina, protams, ja viņš ir zvaigzne, tad tas atvieglo. Ja viņš runā tā, ka nav daudz kur piesieties, tad ir grūti parodēt. Futbola vidē neesmu vēl atradis kādu ko atdarināt."

Cimanskis atzīmēja savu favorītu kājbumbas spēlē: "Ja par komandu sportu, tad futbolisti ir bijuši favorīti. Tagad vairāk patīk Mbapē. Tagad vairs neatceros tos uzvārdus, bet atceros 98. gada čempionātu Francijā - tas bija interesants."

Skaties sarunas ar Kreipānu no "Lidl Arēnas" katrā EURO 2024 spēļu dienā pirms vakara cīņas kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS