Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Norvēģijas čempionātā spēli pārtrauc, jo futbolistam apstājusies sirdsdarbība

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Norvēģijas čempionātā spēli pārtrauc, jo futbolistam apstājusies sirdsdarbība
Emīlam Palsonam tiek sniegta palīdzība. Foto: Ola Skram

Norvēģijas futbola čempionāta spēle starp “Sogndal” un “Stjørdals/Blink” komandām tika pārtraukta un pārcelta uz citu dienu pēc tam, kad Emīls Palsons spēles sākumā sabruka laukumā, jo bija apstājusies sirdsdarbība. Vēlāk futbolists tika atdzīvināts un nogādāts slimnīcā.

“Sogndal” komandas pussargs Palsons sabruka laukumā, kad bija spēlētas 12 minūtes. Tiesnesis apturēja spēli, un ātri ieradās medicīniskā palīdzība.

Palsonam apstājās sirds, taču viņš tika veiksmīgi atdzīvināts, pirms viņš ar ātrās palīdzības helikopteru tika nosūtīts uz Haukelandas slimnīcu, kur 28 gadus vecais futbolists saņems turpmāku medicīnisko aprūpi. Spēles delegāts Hanss Lokojs informēja, ka Palsons ceļā uz ātrās palīdzības transportu bija pie samaņas.

“Palsons ir dzīvs un nodots labākajās rokās Haukelandas slimnīcā. Iespējams, šovakar vairāk informācijas nesaņemsim, bet es ceru, ka mēs vairāk uzzināsim rīt no rīta,” saka “Sogndal” komandas vadītājs Geirs Inge Hegestads, kurš piebilda, ka tā bija ļoti laba ziņa, ka Palsons ir dzīvs, un tas radījis atvieglojumu spēlētājiem un darbiniekiem.

Spēle likumsakarīgi tika pārtraukta un tiks aizvadīta citu dienu.

Izmantotie resursi:
Nyheter fra Norges mest leste nettavis – VG