Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vengers atzīmē taktisko briedumu

Anglijas futbola kluba "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers pēc uzvaras pār "West Ham" uzskata, ka jaunie komandas spēlētāji sāk sasniegt briedumu taktikā.

Pēc uzvaras 1:0 pār "West Ham" treneris Vengers teica: "Viņi mēģināja spēlēt pa gaisu. Mēs bijām mazliet piesardzīgi, jo bija bažas pēc pagājušā gada zaudējuma. Sākumā mēs it kā spēlējām ar rokas bremzi. Izdevās iesist vārtus (15. minūtē Robins Van Persijs) un otrajā puslaikā piespiest bumbu tuvāk zemei. Mēs neizdarījām to pašu kļūdu, ko pret "Blackburn" - šoreiz turpinājām uzbrukt, lai iesistu otros vārtus, bet tas diemžēl nenotika."

Kā noprotams, tad "West Ham" mēģināja spēlēt, lai bumba pēc iespējas vairāk būtu gaisā, nevis uz zemes. Tas nozīmē, ka spēle kļūst lēnāka, jo bumba lido pa gaisu, bet ja bumba ripo pa zemi, spēle ir ātrāka. Vengera komanda parasti izceļas ar tieksmi uz ātrāku spēli: "Uz otro puslaiku mums bija svarīgi paātrināt spēli. Puslaika pārtraukumā vienojāmies palielināt spēles tempu un pašiem spēlēt vairāk nekā pirmajā puslaikā. Tas parāda, ka šī komanda nobriest taktiski."

Komentējot Aleksandra Hleba savainojumu: "Ja tas bija negadījums, tad ļoti nejauks negadījums. Paskatoties uz viņa kāju, tas ir neticami - nodauzīta sarkana no ceļgala līdz pirkstu galiem. Noubls gan parasti ir godīgs spēlētājs, tāpēc esam optimisti. Es nezinu, vai tas bija negadījums, bet noķēra viņu ļoti labi. Otrdien Hlebs nespēlēs, jo pagaidām nevar normāli pastaigāt."

Izmantotie resursi:
www.arsenal.com

Foto: Tommy Hindley / Professional Sport

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 10:55, pirms 17 gadiem
Pareizi teikts.Pagaajushaas sezonas neveiksmes arii ir saistiitiitas ar brieduma truukumu,kas noveda pie muljkjiigaam kljuudaam un negaidiitiem nepatiikamiem zaudeejumiem.Liidz ar Henry un Ljungberga aizieshanu,komandas videejais vecums ir pat samazinaajies,tachu pieredze tikai augusi.Komanda atrodas uz viljnja un ir gatava lieliem meerkjiem

     [+] [-]

, 2007-10-01 11:50, pirms 17 gadiem
Izklausās, ka to Hlebu kāds ir dikti atspārdījis - un pietam sitis tikai pa vienu kāju

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 16:09, pirms 17 gadiem
--> Jay

Bet bija jau arii tas mezhoniigs paarkaapums, iesaku tev atrast video, kur to paarkaapumu var redzeet.....briinums tikai glaaba Noublu no masveida gunneru uzbrukuma vinjam

     [+] [-]

, 2007-10-01 23:33, pirms 17 gadiem
iemet linku gunner... youtubā tas video ir??

     [+] [-]

, 2007-10-02 17:07, pirms 17 gadiem

Tas vengeris tak losis. Kaut nu viņi Bukarestē atrautos pa kāju! Tā būtu ģēla. Vismaz visādi guneri, mazpeži un dandiji aprautos!