Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Zenit" joprojām atraida Aršavina preciniekus

Agris Suveizda

"Zenit" joprojām atraida Aršavina preciniekus
Andrejs Aršavins
Foto: ITAR-TASS

Krievijas Premjerlīgas futbola klubs "Zenit" noraidīja angļu "Tottenham Hotspurs" piedāvājumu. Sanktpēterburgas "Zenit" tādējādi kārtējo reizi Krievijas izlases spēlētāja Andreja Aršavina potenciālajiem pircējiem iedeva kurvīti.

Krievijas Premjerlīgas kluba "Zenit" pārstāvji paziņojuši, ka noraida "Spurs" izteikto piedāvājumu. "Zenit" par 27 gadus veco Aršavinu prasa vismaz 20 miljonus sterliņu mārciņu, bet, acīmredzot, Londonas klubs piedāvājis mazāku summu (tiek lēsts, ka "Spurs" lika uz galda 15 miljonus sterliņu mārciņu). Ja neizdosies iegūt Aršavinu, "Spurs" kā alternatīvu varētu nopirkt citu Krievijas izlases futbolistu Romānu Pavļučenko no Maskavas "Spartak".

"Viņš tikko atraidīja milzīgu piedāvājumu uz piecām sezonām. Taču es prognozēju, ka Andrejs jau šosezon būs "Spurs" spēlētājs," presē pastāstīja Andreja aģents Deniss Lahters.

Andreja Aršavina cena "uzkāpa" debesīs pēc spožā snieguma Eiropas čempionātā, kurā Aršavins Krievijas izlasei palīdzēja iekļūt pusfinālā. Tiesa, pirmās divas grupu turnīra spēles bērnišķīgi nopelnītas diskvalifikācijas dēļ viņš bija spiests izlaist. Aršavinam pieteicās daudz precinieku, taču "Zenit" visus tīkotājus atraidīja, uzskatot, ka piedāvātā summa esot daudz par zemu. Par viņu interesējās daudzi superklubi, "Barcelona" un Anglijas Premjerlīgas Top4 komandas ieskaitot.

Kopš Eiropas čempionāta beigām jau ir pagājis krietns laiciņš, un, par spīti "Zenit" galvenā trenera Dika Advoka solījumiem ātri izbeigt Aršavina sāgu, Andrejs joprojām atrodas Krievijā. Krievijas čempionvienība ik pa laikam nolūko iespējamos Andreja aizstājējus. Milzīgs piedāvājums šonedēļ tika izteikts Marseļas "Olympique" pussargam Metjū Valbuenam, taču viņš 18 miljonus eiro vērto piedāvājumu noraidīja, sakot, ka nauda viņam nav galvenā.

Saistītie raksti:
"Zenit" par Aršavinu prasa 24 miljonus
Aršavins: ''Žēl, ka par vienu variantu kļuvis...
Advokāts: "Tuvākajās dienās kaut kas notiks"
Aršavina cena - vismaz 20 miljoni
Cīņā par Aršavinu iesaistās arī ''Chelsea''
Aršavins sapņo par "Barcelona"
Aršavins vēlas pamest "Zenit"

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk

1 2 40 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-08-01 16:07, pirms 16 gadiem
Nevienam tas krievs nav vajadziigs, lai paliek savaa etniskajaa dzimtenee.

 +18 [+] [-]

, 2008-08-01 16:07, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: Kāds no eSporta ''visgudrajiem'' nevar pateikt kāpēc nav līdz šim nekas par Bentlija pāreju uz Spurs?!

Bentlijs oficiāli pievienojies "Tottenham Hotspur"

     [+] [-]

, 2008-08-01 16:07, pirms 16 gadiem
šitā jau ar nekur neaisies..
Slēpts komentārs: gurgucis

  +8 [+] [-]

, 2008-08-01 16:10, pirms 16 gadiem
Nu arshavinam nevajadzeetu kaadu superklubu...!! Buus taapat kaa ar Verpakovski...

  +4 [+] [-]

, 2008-08-01 16:13, pirms 16 gadiem
Tur jau tā lieta, ka komandas pērk ko grib maksājot par spēlētājiem cik grib...Nu nav Aršavins tā vērts, lai tagad maksātu cik Zenit prasa...un ar katru dienu viņu cena kritīs, jo komandas jau turpina komplektēt sastāvu...
Krievu bizness---> lai cik spēlētājs prasītu mēs maksāsim;
Rietumu bizness--->komanda maksā tik cik grib, nepatīk ej citur, ja vien tu vari aiziet.

     [+] [-]

, 2008-08-01 16:14, pirms 16 gadiem
Pec virsraksta likaas Ka Novika rakstsBet kljuuudijos

  -2 [+] [-]

, 2008-08-01 16:14, pirms 16 gadiem
15milj par viņu jau tāpat ir pa daudz!
negaidīti uzspīdēja, notika brīnums, un tikpat ātri arī norietēs, tiesa spēlēs jau tā pat kā agrāk krievijā bij ierasts, taču ārzemēm viņš būs nodzisis, jo nav tur nekā tik liela, noveicās, futbola dievs bij klāt
Slēpts komentārs: playthegame

     [+] [-]

, 2008-08-01 16:16, pirms 16 gadiem
zeniit lol

  +4 [+] [-]

, 2008-08-01 16:16, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: 15milj par viņu jau tāpat ir pa daudz!
negaidīti uzspīdēja, notika brīnums, un tikpat ātri arī norietēs, tiesa spēlēs jau tā pat kā agrāk krievijā bij ierasts, taču ārzemēm viņš būs nodzisis, jo nav tur nekā tik liela, noveicās, futbola dievs bij klāt

lielā mērā varētu piekrist.tie 15 miljoni jau ir par daudz. Kur Zenīts izrāvis,ka viņš ir prasītās naudas(20M< ) vērts?Šādi turpinot,zenīts arī paliks viņa vienīgais klubs karjerā.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-01 16:17, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: saubos, ka zenit atraida arsavina preciniekus, drizak jau pircejus

tagad padomā,kāpēc izmantotas pēdiņas!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-01 16:20, pirms 16 gadiem
Principā ''Zenit'' uzvedās kā tipiski krievi. Domā ar to galu, ar kuru rietumos cilvēki d....
Būtu atdevuši tagad, kamēr vēl ir interes par viņu, cena pavisam notiekti kritīsies. Un šaubos vai kāds klubs reāli būs gatavs atdot 20 citronus mārciņās par spēlētāju, kurš ir ļoti nestabils un ir nospēlējis pāris labas spēles izlasē. Chelsea noteikti atdotu kaut vai 2x vairāk, bet, par cik tur pie stūres ir Fils, tad Andrejam nespīd. ''Chelsea'' tagad notiek apmēram tas pats, kas ''Arsenal'', proti - priekšrocība tiek dota attiecīgi portugāliski un franciski runājošiem spēlētājiem. Realitāte...

  -2 [+] [-]

, 2008-08-01 16:31, pirms 16 gadiem
silenthill, ja man ir mašīna, grib pārdodu, gribu nepārdodu. Ja klubam ir futbolists, grib - pārdot, negrib - nepārdot. Pričom šeit krievi? To sauc par tirgus ekonomiku.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-01 16:42, pirms 16 gadiem
cik ilgi kāpinās cenu??
kamēr neviens viņu negribēs!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-01 17:14, pirms 16 gadiem
Mansion rakstīja: silenthill, ja man ir mašīna, grib pārdodu, gribu nepārdodu. Ja klubam ir futbolists, grib - pārdot, negrib - nepārdot. Pričom šeit krievi? To sauc par tirgus ekonomiku.


Tāpēc, ka krievi ir šajā gadījumā, jo ''Zenit'' ir krievu klubs. Bet principā austrumos daudz kur ir tāda domāšana. Pircējs ir, spēlētājs grib prom, īpašnieks grib pārdot, bet par neatbilstošu cenu utt... Stāsts ir par to, ka ''Zenit'' grib nepamatoti uzvārīt. Pasaulē ir tikai viens klubs, kurš būtu gatavs pārmaksāt, bet šoreiz nav ieinteresēts šāda veida darījumā.
Finālā var sanākt tā, ka zaudētājs būs tieši ''Zenit'' un, iespējams, arī spēlētājs, kuram tiks liegta iespēja uzspēlēt augstākā līmenī, t.i., izaugsmes iespējas. Spēlētājs vēlas prom, klubs nelaiž, spēlētājam rezultātā iestājas po uz klubu (nav izslēgts tāds gadījums), zūd formas kritums (varbūt apzināti). Es saku, ka ''Zenit'' būtu labi atdot, kamēr vēl var un ir kaut kāda interese par viņu, jo citādi pēc 3 mēnešiem par viņu vispār jau būs aizmirsuši. "Zenit'' garās sezonas rezultātā ir pamatīgs formas kritums, diez vai komanda spēs sakarīgā līmenī novilkt līdz novembrim un nospēlēt ČL, kur reāli Aršavinam būs vienīgā iespēja parādīt sevi starptaustiskā arēnā... līdz nākošajam PČ, uz kuru gan vēl jātiek...

  -1 [+] [-]

, 2008-08-01 17:31, pirms 16 gadiem
АРШАВИН: "ЗЕНИТ" СБАВИЛ ЦЕНУ?

По данным ежедневной газеты Sport, издающейся в Барселоне, вчера "Зенит" снизил цену за Андрея Аршавина до 20 миллионов евро, о чем стало известно руководству каталонского клуба. Однако с его стороны пока никакой реакции не последовало. Напомним, что в конце июня "Барса" предложила за Аршавина 15 миллионов евро, но "Зенит" посчитал эту сумму недостаточной. По версии Sport, тогда питерский клуб оценил Аршавина в 30 миллионов. Вместе с тем интерес со стороны "Барселоны" к футболисту сборной России по-прежнему существует.

sport-express.ru: Спорт Экспресс - 'САМПДОРИЯ' ИНТЕРЕСУЕТСЯ...

  +3 [+] [-]

, 2008-08-01 17:34, pirms 16 gadiem
Vel joprojam domaju ka vina cena ne augstaka par 10milj. Nu nospeleja 2speles labi..un? Pusfinal? tapat pazuda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-01 19:33, pirms 16 gadiem
lai nu paliek Zanita redzesim ko spees shosezon paradiit Chempion liiga!!!

     [+] [-]

, 2008-08-01 19:41, pirms 16 gadiem
Pat pirms 2 gadiem nebūtu šķērslis Aršavina pāreja, jo tad apgrozījās daudz mazākas summas. Tagad vidusmēra spēlētājus grib iesmērēt par tādām cenām, kā agrāk jaunākus un labākus! Gribētu lai Aršavins pāriet uz kādu superklubu, bāc, bet ja nevar, ta` nevar.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-01 19:54, pirms 16 gadiem
Huntington rakstīja: Nevienam tas krievs nav vajadziigs, lai paliek savaa etniskajaa dzimtenee.

tu laikam lasīt neproti...viņš ir vajadzīgs, bet čukčaS no GazProma negrib viņu pardot, tāpēc nosauca tādu superlielu cenu 20 ļami...Aršavins labs spēlētājs bet tomēr tāda cena par vīņu ir nereāla...Lofariki no GazProm saprot,ka par šādu naudu Aršavinu nepirks.
P.S. FC GazProm (Zenit), cerēja nopirkt Marseile kluba spēlētaju Valbuenu(būtu Aršivina aizvietotājs), bet viņš noraidīja šo piedāvājumu...domaju ja Valbuena transfers notiktu, tad Aršavins jau būtu Spurs rindās!
Slēpts komentārs: Ivars77
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-08-01 22:54, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: "Lokomotiv" "Russian Railways Cup" pusfinālā ar 5:4 11m sitienu sērijā pārspēj "Chelsea". Sērija bija pilnīga kopija šī gada ČL fināla sērijai. Pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1 (Kambolovs 85' - Esjēns 27'). Aizraujoša spēle, bet finālā tiek mājinieki.

Sorry par plusiņu, bet KURAM PI*? Šeit tu šito ieliki totāli bezvajadzīgi! Varēji taisīt LIVE topiku un tur rakstīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-02 01:03, pirms 16 gadiem
ČELŠJA zaudē 5.pendeļu sēriju pēc kārtas. Bridža sitiens bija paredzams. Domāju, ka Ševa liks no gk labajā stūri, kur Pelicoli arī aizleca, bet Ševa gribēja nokrutot un ielikt stilīgi, sanāca nolažot... NAISSSSS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-02 01:34, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Kad sāks ar Drogbā un Bosingvu kapāt, tad vispār "Blues" būs grūti apturēt. Jau tagad Deku rāda klasi


Jaa jaa jaa, kad shie divi saaks kapaat, tad buus neapturami! es tikpat labi peec uzvaras paar Stuttgarti varu teikt, ka kad atgrieziisies Cesc Arsenal buus gruuti aptureet!
jaa un Arsenal arii, Jack Wilshere raada klasi.. tikai nekas, ka vairaak par CC rezervista statusu vinjam naakossezon nespiid (tiesa vecuma deelj - lai viss nenaaktu paaraak strauji...)...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-02 02:24, pirms 16 gadiem
Jaa, kaa tad! Bez Anrii "arii vairs nebija tas"! a redzi, ka tomeer kkas bija!
1 2 40 komentāri