Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

JFC "Skonto" izcīna "Aura" kausu

Andrejs Siliņš

JFC "Skonto" izcīna "Aura" kausu
Foto: AFP

Ar uzvaru no Somijas pilsētas Turku atgriezusies JFC "Skonto" U-12 komanda, kas "Aura" kausa izcīņas finālā ar 1:0 pārspēja Turku "SWU".

Trenera Alekseja Šarando vadītie skontieši viegli pārvarēja apakšgrupas un astotdaļfināla barjeru, bet ceturtdaļfinālā ar 1:0 pieveica Turku pilsētas spēcīgāko šā vecuma grupas komandu "TPS".

Arī pusfinālā un finālā "skontieši" savus pretiniekus attiecīgi "HyPS" un "SWU" uzvarēja ar 1:0. Abās spēlēs uzvaras vārtus guva Eduards Emsis, kurš arī tika atzīts par JFC "Skonto" labāko spēlētāju.

"Pēc uzvaras finālā puiši tik vien spēja kā gaisā pacelt rokas. Viņi bija saguruši, nespējot izrādīt nekādas emocijas. Dienā aizvadījām pa divām spēlēm, turklāt katru dienu nogājām kādus desmit liekus kilometrus, jo ļoti tālu bija ēdināšana," norādīja Aleksejs Šarando.