Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

20. jūlijā sāksies "Coca-Cola Svētdienas futbols"

Andrejs Siliņš

Šogad Latvijā notiks „Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008“, kas tāpat kā divus iepriekšējos gadus, norisināsies vasarā sporta stadionā „Daugava“ katru svētdienu no 20.jūlija līdz 24. augustam.

Šī sociālā projekta mērķis ir veicināt fiziskās aktivitātes, nostiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas un motivēt bērnus vairāk nodarboties ar sportu, tāpēc projekts tiek īstenots vasaras mēnešos, kad ievērojami samazinās stundu skaits, ko bērni pavada sportojot, jo vairs nenotiek sporta nodarbības skolā.

„Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008” ir futbola sacensības bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 15 gadiem, kā arī viņu vecākiem un draugiem. Futbola sacensības notiek trīs vecuma grupās, tris labākās komandas katrā vecuma grupā saņems profesionālas futbola bumbas no adidas, bet visi sacensību dalībnieki – „Coca–Cola“ dzērienus. Īpašas sacensības šogad paredzētas arī skolu karsējmeitenēm, turklāt viņas varēs iemācīties jaunus soļus, vērojot profesionālu karsējmeiteņu paraugdemonstrējumus. Katru sestdienu sagaidāmi arī dažādi interesanti pārsteigumi, tāpēc laipni gaidīsim visu ģimeni.

Savu dalību „Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008“ sacensībās ir iespējams pieteikt jau šobrīd, izmantojot īpašo sacensību mājas lapu coca-cola.lv: Coca-Cola Svētdienas Futbols vai arī pa tālruni 26454574. Savukārt pieteikties uz karsējmeiteņu sacensībām var, rakstot uz pasakumi@karsejmeitenes.lv, vai zvanot pa tālruni 28272454. Jāatzīmē, ka dalībnieki var pieteikties gan uz vienu, gan visām Svētdienas futbola sacensībām.

„Coca-Cola Svētdienas Futbols“ notiek jau trešo gadu, jo lielās bērnu un jauniešu atsaucības dēļ ir kļuvis par tradīciju. Pagājušajā gadā pasākumu 6 svētdienās kopumā apmeklēja vairāk nekā 1900 bērnu un jauniešu vecumā no 7 – 15 gadiem. Sacensību nolikumu izstrādāja Latvijas Futbola federācija un Vidzemes Reģiona Futbola federācija un tie paredz jaunu pieeju futbola spēlei un uzvarētāju noteikšanai. „Coca-Cola Svētdienas futbols 2008“ ir mini futbols, kur tiek izmantoti mazi vārti (1,5x1 metri) un spēle notiek vienlaikus 5 mazākos laukumos (25x15 metri), bez vārtsargiem.

Plašāku informācju par „Coca-Cola Svētdienas Futbolu“ Jūs varat iegūt coca-cola.lv: Coca-Cola Svētdienas Futbols

     [+] [-]

, 2008-07-01 16:49, pirms 16 gadiem
Forši! Labi, ka tadi pasakumi notiek.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-01 16:50, pirms 16 gadiem
blj.. man 16gadi.. neraža..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-01 18:00, pirms 16 gadiem
esmu pa vecu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja