Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Ogres frisbija komandai "NightWatch" sudrabs Lietuvā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ogres frisbija komandai "NightWatch" sudrabs Lietuvā
Ogres "NightWatch"
Publicitātes foto

28. janvārī Lietuvas pilsētā Jurbarkā norisinājās starptautisks turnīrs frisbijā vīriešu komandām "Ledinis diskas 2017". Kā informēja Ogres puišu komandas "NightWatch" pārstāvis Jēkabs Eglītis, otro gadu pēc kārtas ogrēnieši izcīnīja kausu par otro vietu un sudraba medaļas.

Ogres frisbijisti savā apakšgrupā guva trīs uzvaras trijos mačos, apspēlējot Lietuvas komandas "KossMix" (11:6), "Mariu meškos" (11:8) un "Velniai" (11:7). Pusfinālā ar 11:8 tika svinēts panākums pār vēl vienu lietuviešu vienību - "Skraidantys Drambliai", bet finālā ogrēniešiem pretī stājās pieckārtējā šī turnīra uzvarētāja – Viļņas komanda "Vorai", kas ne tikai gribēja šo sēriju turpināt, bet to arī izdarīja, svinot uzvaru ar 11:7. Ogres "NightWatch" otro gadu pēc kārtas bija jāsamierinās ar sudraba medaļām un kausu par otro vietu. Šajā turnīrā piedalījās vēl viena Latvijas komanda – "Sirocco Ultimate" no Rīgas, kas ierindojās tikai 7. vietā, toties ieguva Spēles gara balvu.

Ogres "NightWatch" sastāvs: Jēkabs Eglītis, Ričards Eglītis, Renārs Čeredničenko, Harijs Dombrovskis, Nauris Jasukevičs, Māris Lukševics, Mārtiņš Saulīte, Madis Tučs un Reinis Ignatāns.

     [+] [-]

, 2017-01-31 15:42, pirms 7 gadiem
Ir kaut kur video, kā tas pasākums izskatās?

     [+] [-]

, 2017-01-31 16:50, pirms 7 gadiem
asta rakstīja: Ir kaut kur video, kā tas pasākums izskatās?
Es pēc turnīra nosaukuma biju mājaslapu atradis, varbūt tur ir.