Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

EČ pludmales frisbijā vīrieši cīnīsies par 11.vietu, sievietes – par piekto

Jānis Pārums

Šodien tiks aizvadītas noslēdzošās spēles Eiropas pludmales frisbija čempionātā. 11:00 Latvijas sieviešu izlase spēlē par 5.vietu dosies cīņā pret Austrijas valstsvienību, bet 12:00 vīrieši par 11.vietu spēkosies ar Itālijas izlasi. Čempionāta finālā vīriešiem tiksies Šveices un Lielbritānijas izlases, sievietēm – Šveices un Krievijas izlases.

Čempionāta trešā diena Latvijas izlases meitenēm iesākās pagalam neveiksmīgi – 1/4 fināla mačā piedzīvots smags zaudējums pret Krievijas izlasi (3:13). Neskatoties uz to, turpinājumā rezultatīvā spēlē pieveiktas Somijas sportistes (11:10) un iegūta iespēja cīnīties par 5.vietu.

Vīriešu izlase spēja parādīt raksturu un pēc iepriekšējā dienā piedzīvotā sāpīgā zaudēju Francijas valstsvienībai (7:8) rīta spēlē spēja sagraut Īrijas izlasi ar rezultātu 13:3. Tas ļāva turpināt cīņu par 9.vietu. Diemžēl nākamajā spēlē šai iespējai ceļā stājās Dānijas izlase, kura, iekrājot ievērojamu punktu pārsvaru jau spēles pirmajā puslaikā (7:2), spēja šo pārsvaru nosargāt un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 11:8.

Finālspēles būs iespējams vērot tiešraidē. Sieviešu fināls – 14:00, vīriešu fināls – 15:00. Jāatzīmē, ka vīriešu finālā spēlējošā Lielbritānijas izlase turnīrā piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, kuru tai spējusi sagādāt tieši Latvijas izlase.

Spēļu rezultāti: Teams | ECBU 2013 LIVE
Spēļu tiešraides: LIVE | ECBU 2013

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Taurenis, Latvijas Frisbija federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja