Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Ventspils 4. vidusskolas frisbijisti triumfē Latvijas Jaunatnes čempionātā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ventspils 4. vidusskolas frisbijisti triumfē Latvijas Jaunatnes čempionātā
Ventspils 4. vidusskolas frisbija izlase. Foto: Ritvars Raits

Latvijas Jaunatnes čempionātā frisbijā jauktajām komandām Ogrē desmit skolu izlašu konkurencē Ventspils 4. vidusskola pēc četru gadu pauzes atguva čempiones titulu, finālā pieveicot Ventspils 6. vidusskolu. Bronza tika mājiniekiem no Ogres 1. vidusskolas.

4. vidusskolas komanda finālā bija pārāka ar 12:9. Abas finālistes tikās arī apakšgrupas spēlē, kur ceturtie atspēlēja divu punktu deficītu un ar 8:7 pieveica Ventspils 6. vidusskolu. Pusfinālā Ventspils 6. vidusskola sagādāja pirmo zaudējumu (9:6) stabilu sniegumu rādošajai Rīgas 34. vidusskolas komandai, kamēr Ventspils 4. vidusskola paveica teju neiespējamo, atspēlējoties no 6:8 un uzvarot Ogres 1. vidusskolu ar 9:8. Bronzas mačā mājinieki ogrēnieši revanšējās Rīgas 34. vidusskolai un guva panākumu ar 12:8.

Piekto un sesto vietu sacensībās dalīja Valmieras Viestura vidusskola un Salaspils 1. vidusskola, kamēr divas pozīcijas zemāk bija Inčukalna pamatskola un Āgenskalna Valsts ģimnāzija. Devītajā vietā ierindojās Valmieras tehnikums, savukārt desmitie bija Ventspils tehnikuma audzēkņi.

Spēles gara balvu ieguva Valmieras Viestura vidusskolas izlase, bet rezultatīvākie turnīrā bija Juris Miezītis (Ogres 1. vidusskola) un Kristīne Lazdāne (Ventspils 4. vidusskola).

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |