Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Salaspilī izcīnīs pirmo Baltijas čempionu Kausu frisbijā telpās

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Nedēļas nogalē, 28. un 29.martā, Salaspils sporta namā, Smilšu ielā 1, norisināsies pirmais Baltijas frisbija čempionu Kausa izcīņas turnīrs telpās, kurā piedalīsies labākās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Šāda mēroga sacensības notiek pirmo reizi, to mērķis - pulcēt vienuviet labākās Baltijas valstu komandas, lai nodrošinātu augstākā līmeņa spēles. 28.martā tiks izspēlētas grupu spēles, savukārt 29.martā norisināsies spēles pa vietām. Pilns spēļu grafiks pieejams ŠEIT.

Kausa izcīņā piedalīsies arī šī brīža spēcīgākās Latvijas komandas: vīriešu grupā "Salaspils WT" un "Ventspils FK", savukārt sieviešu grupā "Salaspils FK" un Ogres "Moments". Turnīrā piedalīsies arī Lietuvas un Igaunijas čempionvienības. Divu dienu laikā ir sagaidāmas ļoti spraigas un intensīvas spēles, kuras būs interesanti vērot ne tikai klātienē, bet arī tiešraidē. Visas čempionāta spēles varēs vērot Latvijas Frisbija federācijas Youtube kanālā.

Ikviens interesents ir laipni aicināts apmeklēt šo pasākumu un klātienē vērot augstākās klases Baltijas telpu frisbiju! Kurš uzvarēs? Latvija, Lietuva vai Igaunija?

Sacensības organizē biedrība "Salaspils Frisbija klubs" sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju. Balvu fondu nodrošinās mūsu atbalstītāji: SIA "Fazer Latvija"; vitamīni.lv; fitnesaveikals.lv; Gfitness; un Lucky-grass.com.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |