Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Starptautiskā frisbija turnīrā Tallinā piedalīsies astoņi Latvijas klubi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas Frisbija federācija informē, ka nedēļas nogalē, 28.-29. martā, Tallinā 12. reizi norisināsies lielākais Igaunijas iekštelpu frisbija turnīrs ''Kick in de Kök'', kurā piedalīsies 29 frisbija klubi no piecām valstīm, tai skaitā astoņi klubi no Latvijas.

Vīriešu divīzijā sacentīsies 19 frisbija klubi, no kuriem Latviju pārstāvošie ir ''Hardcore Ultimate'', ''Ultimate Decision'', ''Gaisma'', ''Sweet Boys'' un ''Outlawz Ogre''. 2008. gadā par šī turnīra uzvarētāju kļuva Latvijas frisbija klubs ''Hardcore Ultimate'', aiz sevis atstājot zviedru klubu ''Stockhlom Syndromes'', 3. vietā – ''OksiDiskO'' no Krievijas. ''Spēles gara'' balvas ieguvēji citu komandu vērtējumā bija frisbija klubs ''Ground Zero'' no Somijas.

Sieviešu divīzijā no desmit frisbija klubiem Latviju pārstāvēs ''Oriflame KCN Rīga'', ''Via Valmiera'' un Ventspils frisbija klubi. Iepriekšējā gada turnīrā uzvarēja lietuviešu klubs ''Bublicious'', 2. vietā – ''Bestii'' no Krievijas, 3. vietā – ''CosmicGirls'' no Krievijas, bet ''Spēles gara'' balva – ''WaasanWetoWoima'' no Somijas. No Latvijas frisbija klubiem vislabāk turnīrā veicās ''KCN Rīga'' – 5. vieta.

Vairāk informācijas par starptautisko frisbija turnīru Kick in de Kök var rast Tallinas frisbija kluba mājas lapā frisbee.ee.

Informāciju sagatavoja:
Dainis Jakovels,
''Ultimate Decision''