Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Ogrē notiek jaunatnes čempionāts frisbijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ogrē notiek jaunatnes čempionāts frisbijā
Publicitātes foto

Šodien, 26. novembrī Ogrē notiek jau piektais Latvijas jaunatnes čempionāts frisbijā jauktajā grupā. Čempionātā kopumā piedalās astoņas mācību iestādes no Rīgas, Salaspils, Ogres, Valmieras un Ventspils. Spēles par medaļām tiks translētas videotiešraidē.

Latvijas čempionāts frisbijā jauktajā grupā norisinās jau piekto gadu pēc kārtas, un ceturto reizi tas notiek tieši Ogrē. Spēles notiek gan Ogres 1.vidusskolas sporta hallē, gan Ogres novada sporta centrā, kur arī tiks aizvadītas izšķirošās cīņas par medaļām. Līdz šim divas reizes par čempioniem izdevies kļūt Ventspils 4. vidusskolai frisbijistiem, bet pēdējos divus gadus spēcīgākie bijuši Salaspils 1. vidusskolas audzēkņi.

Šogad Latvijas jaunatnes čempionātā frisbijā piedalās astoņas komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās. Katras grupas dalībnieces sākotnēji aizvadīs savstarpējās apļa spēles, lai noskaidrotu divas labākās, kas tālāk cīnīsies pusfinālā.

Vieni no galvenajiem favorītiem šogad noteikti būs pēdējo divu gadu čempioni - Salaspils 1. vidusskolas frisbijisti. Kā jau katru gadu, arī šogad par augstām vietām gatavas cīnīties visas trīs Ventspils komandas: Ventspils Tehnikums, Ventspils 6. vidusskola un Ventspils 4. vidusskola. Konkurētspējīgi būs arī mājinieki - Ogres 1. vidusskolas audzēkņi. Līdz šim divas reizes Valmieras Viestura vidusskola bijusi soļa attālumā no medaļām, bet tās vēl ne reizi komandai nav izdevies iegūt, varbūt tieši šogad valmierieši izcīnīs savas pirmās godalgas? Nedrīkst nenovērtēt arī Rīgas komandas – vienmēr atlētisko Āgenskalna Valsts ģimnāzijas izlasi un strauji progresējušo Rīgas 34. vidusskolas vienību.

Spēle par trešo vietu pulksten 14.20 un fināls pulksten 15.20 tiks translēts tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas youtube kanālā.

Turnīra nolikums un spēļu kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |