Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Aicina pieteikties studentu čempionātam frisbijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Tiek izsludināta pieteikšanās Latvijas Atklātajam Frisbija Studentu čempionātam telpās 2010 sieviešu un vīriešu grupās.

Studentu čempionāts vīriešu un sieviešu grupās norisināsies jau otro gadu un Rīgā pulcēs studentus no visas Latvijas. Čempionāts notiks 13. un 14. martā. Šogad čempionāta norises vieta būs Olimpiskais Sporta centrs (OSC), Grostonas ielā 6b, Rīgā. Spēles tiks izspēlētas uz diviem laukumiem. Fināli norisināsies uz viena laukuma, lai neviens nepalaistu garām saldo ēdienu.
Gan vīriešu, gan sieviešu turnīros limits ir astoņas komandas, tāpēc pieteikties vajadzētu pēc iespējas ātrāk. Ja būs pieteicies vairāk komandu, tad organizatori var lemt par limita palielināšanu, tomēr tas nav obligāts lēmums un uz to paļauties nevajag.

Dalības maksa ir saglabāta tādi pati, kā Valmierā notikušajā studentu čempionātā jauktajā grupā – Ls 50,00. Tomēr, lai rosinātu komandas pieteikties laicīgi, dalības maksa ir diferencēta:
- piesakoties līdz 22.februārim – Ls 50,00,
- piesakoties līdz 1.martam – Ls 60,00.
Atcerieties! Komanda ir pieteikta tikai tad, kad samaksāta dalības maksa!

Spēlētāji jāpiesaka, aizpildot komandu un spēlētāju pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz ultimate.decision@inbox.lv. Komandu pārstāvjus lūdzam iepazīstināt spēlētājus ar čempionāta nolikumu. Īpašu uzmanību lūdzam pievērst spēlētāju atbilstības kritērijiem. Precizēta informācija par čempionātu atrodama paziņojumā par studentu čempionāta sarīkošanu. Īss svarīgāko noteikumu izklāsts tiks nosūtīts kapteiņiem kopā ar spēļu grafiku ne mazāk kā nedēļu pirms čempionāta. Līdz tam lūgums komandu pārstāvjiem iepazīstināt spēlētājus ar WFDF "Spēles noteikumiem 2009", kas tulkoti latviešu valodā.

Čempionātu rīko frisbija klubs Ultimate Decision sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju.

Vairāk informācijas: frisbee.lv: Studentu čempionāts 2010 | Latvijas frisbija...