Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

"Valmiera Women" - Latvijas Frisbija līgas čempione

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera Women" - Latvijas Frisbija līgas čempione
"Valmiera Women"
Foto: frisbee.lv

21.februārī Rīgā norisinājās pēdējais 2015./2016.gada Latvijas Frisbija līgas posms Sieviešu divīzijas komandām. Par čempionēm šogad kļuva "Valmiera Women", tikai par mata tiesu apsteidzot "Momentu" no Ogres, bet goda pjedestāla trešo pakāpienu ieņēma "KCN Rīga" meitenes.

Izšķirošajā posmā "Valmiera Women" aizvadīja trīs spēles, no kurām divās tika izcīnītas pārliecinošas uzvaras, bet zaudējums tika piedzīvots tiešajām konkurentēm – "Momenta" frisbijistēm. Ar divām uzvarām bija pietiekami, lai nosargātu savu pārsvaru un izcīnītu čempionu titulu. Lielisku posmu aizvadīja Ogres "Moments", kas, cīnoties tikai piecu spēlētāju sastāvā, spēja izcīnīt trīs uzvaras trijās spēlēs. Pēc šī posma gan "Momentam", gan "Valmierai Women" komandai kļuva pa desmit uzvarām. Tā kā divās no trim savstarpējām spēlēm pārākas bija valmierietes, tad tieši viņas arī ieguva čempionu titulu. "Salaspils FK" un "KCN Rīga" šajā posmā tika pie viena panākuma, kas nozīmē, ka turnīra tabulā nekas nemainījās - "KCN Rīga" izcīnīja bronzas godalgas. Pie sava pirmā panākuma šogad tā arī netika "Saslaspils JR" meitenes, lai gan šoreiz tam bija jau ļoti tuvu, spēlē pret "KCN Rīga" pēc pirmā puslaika atrodoties vadībā.

Rezultāti: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |