Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasei trešā uzvara pasaules čempionātā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas izlasei trešā uzvara pasaules čempionātā
Publicitātes foto

Londonā turpinās pasaules čempionāts frisbijā. Vakar, turnīra ceturtajā dienā, Latvijas vīriešu izlase aizvadīja divas spēles - pirmajā mūsu frisbijisti ar 6:15 piekāpās Jaunzēlandes izlasei, bet otrajā pārliecinoši pārspēja Indijas valstsvienību - 15:4.

Agri no rīta Londonā, tipiskos Anglijas laika apstākļos, Latvijas izlase aizvadīja spēli pret Jaunzēlandi, kas noteica, kura no komandām turpinās cīņu par 9. vietu, bet kura - par 17. vietu. Pirmais puslaiks sākās līdzīgi, abām komandām apmainoties ar vairākiem veiksmīgiem uzbrukumiem (3:4), līdz Jaunzēlande veica izrāvienu pirms puslaika pārtraukuma (8:4). Arī otrajā spēles puslaikā Latvijas izlase nespēja apturēt ātros un fiziski spēcīgos jaunzēlandiešus – piedzīvots trešais zaudējums turnīrā - 6:15.

Dienas otrajā mačā latvieši tikās ar vēl vieniem šī turnīra debitantiem – indiešiem. Jau pirmajā puslaikā Latvijas izlase spēja pārliecinoši dominēt, ļaujot pretiniekiem gūt tikai vienu punktu - 8:1. Arī otrajā puslaikā krietni pārāki bija Latvijas frisbijisti, kuri svinēja savu trešo uzvaru turnīrā - 15:4.

Šodien Latvijas izlase turpinās cīnīties par 17. vietu pasaules čempionātā. Pirmajā dienas spēle Latvija tiksies ar Spānijas valstsvienību, bet otro spēli aizvadīs pret vienu no Nīderlandes un Singapūras pāra komandām.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |