Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Notiks šī gada pirmais āra sezonas frisbija turnīrs Baltijas valstīs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Notiks šī gada pirmais āra sezonas frisbija turnīrs Baltijas valstīs
"Ultimate Decision" (Rīga)
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Nedēļas nogalē, 24. un 25. aprīlī, Lietuvas pilsētā Zarasai notiks 2010. gada pirmais āra sezonas frisbija turnīrs Baltijā. Tajā starp Baltijas valstu un Krievijas komandām piedalīsies arī četras Latvijas komandas – vīriešu divīzijā "Ultimate Decision" (Rīga), bet jauktajā divīzijā "RTU-Tīģerīši" (Rīga), "Salaspils FK" (Salaspils) un "All Stars" (Rīga).

Kopumā turnīrā vīriešu divīzijā piedalīsies deviņas komandas – piecas Lietuvas, divas Krievijas un pa vienai no Latvijas un Igaunijas. Jau zināms, ka Rīgas "Ultimate Decision" pirmajā dienā grupas turnīrā būs jāspēlē ar Tallinas frisbija klubu no Igaunijas un pagājušā gada turnīra uzvarētājiem - Lietuvas komandu "Vorai".

Turnīra jauktajā divīzijā sacentīsies astoņas komandas – piecas lietuviešu un trīs latviešu. "RTU-Tīģerīši", kas šajā turnīrā 2009. gadā ieņēma godalgoto trešo vietu, jau grupas spēlēs tiksies ar vēl vienu Latvijas komandu "All Stars", kā arī divām Lietuvas komandām. Salaspils komandai grupas spēlēs pretī stāsies tikai Lietuvas komandas.

Turnīrs Lietuvas pilsētā Zarasai norisināsies jau sesto gadu pēc kārtas un tradicionāli ir pirmais āra sezonas turnīrs Baltijas valstīs. Papildus informācija par turnīru: taskas-ultimate.lt: Taskas

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Frisbija federācija
frisbee.lv

     [+] [-]

, 2010-04-23 14:55, pirms 14 gadiem
Parādīs tiem leišiem kā jāspēlē!

     [+] [-]

, 2010-04-23 15:11, pirms 14 gadiem
Ne tikai, arī igauņiem un krieviem.

     [+] [-]

, 2010-04-23 18:04, pirms 14 gadiem
Vēlu veiksmi