Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Frisbija līgu atklās sieviešu divīzijas pirmais sabraukums Rīgā

Andrejs Siliņš

23.novembrī O.Kalpaka Rīgas tautas daiļamatu pamatskolā ar pirmo sabraukumu sieviešu divīzijai tiks atklāta Latvijas Frisbija līga 2014/2015. Trīs spēles būs iespējams vērot interneta tiešraidē. Latvijas Frisbija līga (LFL) norisināsies sieviešu un vīriešu divīzijās no šī gada 23.novembra līdz 2015.gada 1.martam. Līgas posmi paredzēti piecās Latvijas pilsētās: Rīgā, Ventspilī, Valmierā, Salaspilī un Ogrē.

Tā kā abās divīzijās ir notikusi komandu maiņa, dažām komandām atkrītot, bet jaunām nākot klāt, gaidāma aizraujoša sezona ar vēl sīvākām cīņām par uzvaru. Jau pirmajā LFL sabraukumā daļu no spēlēm varēs vērot interneta tiešraidē YouTube kanālā: youtube.com/user/frisbijs. Internetā tiks raidītas attiecīgs spēles: 10:50 (KCN Rīga-Moments), 12:10 (Valmiera-Moments) un 15:50 (Salaspils FK-KCN Rīga).

Vīriešu divīzijā šajā sezonā par čempionu titulu cīnīsies 11 komandas, kas ir par trim komandām vairāk nekā iepriekšējā sezonā: "Salaspils Jr", "Salaspils WT", "Sirocco Ultimate" (Rīga), "Ultimate Decision" (Rīga), "SoulFly UD" (Rīga), "MindPV" (Rīga), "Ogre NightWatch", "Daugavpils Universitāte", "Valmiera Open", "Flying Worms" (Ventspils) un "Probably Some Latvians" (Ventspils). Iepriekšējā sezonā par Latvijas Frisbija līgas uzvarētājiem kļuva "Ultimate Decision", aiz sevis atstājot "Salaspils WT" un "Flying Worms".

Sieviešu divīzijā par uzvarām šosezon sacentīsies 5 komandas, kas diemžēl ir par divām komandām mazāk nekā pagājušajā sezonā: "Salaspils FK", "KCN Rīga", "Ultimate Decision" (Rīga), "Valmiera Women" un "Moments" (Ogre). Par 2013/2014 gada LFL uzvarētājām kļuva "Moments", savukārt otrajā vietā ierindojās "Salaspils FK", bet trešajā - "KCN Rīga".

Jau nākamās nedēļas nogalē, 30.novembrī, vīriešu komandas aizvadīs savu pirmo Latvijas Frisbija līgas posmu. Sacensības norisināsies turpat O.Kalpaka Rīgas tautas daiļamatu pamatskolā. Visiem jaunumiem par Latvijas Frisbija Līgu un rezultātiem var sekot līdzi Latvijas Frisbija federācijas mājaslapā un sociālo tīklu profilos:

Latvijas frisbija federācija |
twitter.com/frisbee_LV
Latvijas Frisbija federācija
- YouTube

facebook.com