Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā startēs jaunā Latvijas Frisbija līga

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē Rīgā startēs jaunā Latvijas Frisbija līga
Foto: Latvijas Frisbija federācija

24. novembrī Olimpiskajā sporta centrā Rīgā startēs jau astotā regulārā sezona frisbijā telpās. Šogad par Latvijas čempionu titulu frisbijā telpās cīnīsies 8 komandas vīriešu konkurencē un 7 sieviešu. Spēles notiks OSC sporta spēļu un vieglatlētikas zālē, sākums 11:00.

Vīriešu grupā pirmajā spēlē 11:00 tiksies pērnā gada bronzas medaļnieki „Flying Worms” no Ventspils un Rīgas komanda „MINDPV”. Kā favorīti vīriešu grupā šogad izceļami pērno divu gadu čempioni „Salaspils WT”, Ventspils komanda „Flying Worms” un divas Rīgas vienības „Ultimate Decision” un „SoulFly UD”. Šajā posmā laukumā tiksies ventspilnieku „Flying Worms” un rīdzinieku „Ultimate Decision” (spēles sākums 13:00), kā arī „Salaspils WT” un rīdzinieku „SoulFly UD” (spēles sākums 16:20).

Tomēr nedrīkst nenovērtēt arī pārējās komandas – „Daugavpils Universitāte”, „Salaspils Jr”, „MINDPV” (Rīga) un debitantus „Probably Some Latvians” (Ventspils), kas centīsies sarūpēt kādu pārsteigumu un iespraukties cīņā par Latvijas čempionāta godalgām.

Sieviešu grupā pirmajā spēlē 11:40 tiksies debitante „DU Ultimate Lifestyle” no Daugavpils un Ventspils komanda „Hands Up”, kas Latvijas Frisbija līgā atgriežas pēc gada pārtraukuma. Par favorītēm sieviešu grupā var uzskatīt pērnā gada godalgotās komandas – čempiones „Salaspils FK”, vicečempiones „KCN Rīga” un iepriekšējo gadu līdervienību „Moments” (Ogre). Šajā posmā varēs vērot pērnā gada fināla atkārtojumu starp komandām „Salaspils FK” un „KCN Rīga” (spēles sākums 12:20), bet dienas turpinājumā „KCN Rīga” tiksies arī ar ogrēnietēm „Moments” (spēles sākums 15:00).

Domājams, ka pārsteigumus var gaidīt arī no pārējām sieviešu komandām – „Ultimate Decision” (Rīga), „Hands Up” (Ventspils), „MINDPV” (Rīga) un „DU Ultimate Lifestyle” (Daugavpils).

Plašāku ieskatu Latvijas Frisbija līgā 2013/2014 var gūt šajā rakstā Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā: Ieskats Latvijas Frisbija līgā 2013/2014 |...

Latvijas Frisbija līgas spēles notiks laika posmā no novembra līdz martam vairākos posmos, kas tiks aizvadīti jau labi zināmos Latvijas frisbija centros – Rīgā, Salaspilī, Ogrē, Valmierā, Ventspilī un Daugavpilī. Spēļu kalendārs un atklāšanas posma spēļu grafiks apskatāms šeit: Spēļu kalendārs | Latvijas frisbija federācija

Pērnā gadā par Latvijas frisbija čempioniem telpās kļuva Salaspils komandas vīriešu „Salaspils WT” un sieviešu „Salaspils FK”, bet spēles gara balvas par godprātību un pozitīvu attieksmi saņēma vīriešu komanda „Ultimate Decision” (Rīga) un sieviešu „Moments” (Ogre).

Šogad plānots veidot īsus video atskatus uz Latvijas Frisbija līgas posmiem, tie būs pieejami Latvijas Frisbija federācijas YouTube kanālā (https://www.youtube.com/user/frisbijs), kur pašlaik atrodami pērnā gada spēļu ieraksti.

Informāciju sagatavoja
Dainis Jakovels
Latvijas Frisbija federācijas pārstāvis