Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas Frisbija čempionāta janvāra spēļu apskats

Latvijas Frisbija čempionāta janvāra spēļu apskats
Kadrs no "RTU" un "Flying Worms" spēles Ventspilī Latvijas Frisbija čempionātā telpās 2009/2010

Šī gada janvārī notika trīs Latvijas Frisbija čempionāta telpās sabraukumi – 8. un 16. janvārī vīriešu un 15. janvārī sieviešu grupām. Kopvērtējumā vadībā izvirzījušās pērnā gada čempionu vienības – „Hardcore Ultimate” (Rīga) un „Moments” (Ogre).

8. janvārī Ogrē, Ogres 1. vidusskolas sporta hallē, vīriešu frisbija komandas aizvadīja savas otrās kārtas spēles. Nepārspējami izrādījās „Flying Worms” (Ventspils) un „Hardcore Ultimate” (Rīga). Ventspilnieki spraigā spēles galotnē bija pārāki par „Wild Things” (Salaspils) ar rezultātu 12:10, savukārt rīdziniekiem nopietnu pretestību izrādīja „Outlawz” (Ogre), piekāpjoties ar rezultātu 10:13. Spraigas cīņa izvērtās arī dienas pirmajā spēlē starp „Ultimate Decision RTU” (Rīga) un Outlawz (Ogre), kur spēles galotnē rīdzinieki spēja atgūt 3 punktu deficītu un izlīdzināt rezultātu, tomēr ogrēnieši spēja noturēt uzvaru – 11:10. Pie pirmās uzvaras čempionātā tika arī „Butterflies” (Salaspils), kas līdzīgā cīņā bija pārāki par „Kombināciju” (Ogre) – 13:11.

15. janvārī Ogrē, Ogres 1. vidusskolas sporta hallē, pirmo reizi šī Latvijas Frisbija čempionātā telpās ietvaros laukumā devās sieviešu grupas komandas. Bez zaudējumiem pirmo spēļu kārtu noslēdza „Moments” (Ogre), „Hands Up” (Ventspils) un „KCN Rīga” (Rīga). Dienas spraigākā spēle norisinājās starp „SalsaPils” (Salaspils) un „Ultimate Decision RTU” (Rīga) komandām – rīdzinieces negaidīti spēja izvirzīties vadībā un puslaiku noslēgt ar divu punktu pārsvaru (6:4), tomēr salaspilietes nepadevās un spēles galotnē izrāva uzvaru – 10:9.

16. janvārī Ventspilī, Pārventas Sporta hallē, Latvijas Frisbija čempionāta trešās kārtas spēlēs tikās vīriešu komandas. Bez zaudējumiem čempionātā turpina cīnīties „Hardcore Ultimate” (Rīga), kas tikās ar „Flying Worms” (Ventspils) un sagādāja ventspilniekiem pirmo zaudējumu sezonā – 8:13. Par mazu pārsteigumu parūpējās arī „Outlawz” (Ogre), kas spēles izskaņā spēja izraut uzvaru pār „Flying Worms” – 13:12. Ar uzvarām šo sabrakumu noslēdza arī „Ultimate Decision” (Rīga) un „Wild Things” (Salaspils). Rīdziniekiem sīvu pretestību sagādāja „Butterflies” (Salaspils), puslaiku noslēdzot ar trīs punktu pārsvaru (7:4), tomēr „Ultimate Decision” spēja atgūties un svinēja uzvaru – 11:10. Spēle punkts punktā izvērtās arī starp „Wild Things” (Salaspils) un „Outlawz” (Ogre), tomēr galotnē pārāki izrādījās salaspilieši – 13:12.

Nākamā Latvijas Frisbija čempionāta telpās sabraukuma spēles norisināsies 6. februārī Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, vīriešu grupai un 12. februārī Ogrē, Ogres 1. vidusskolas sporta hallē, sieviešu grupai.

Vairāk informācijas par čempionāta norisi un rezultātiem var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā www.frisbee.lv.

     [+] [-]

, 2011-01-19 17:32, pirms 13 gadiem
Labs raksts, tik žēl ka nav vairāk bilžu