Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas Frisbija čempionāta posms notika Ventspilī

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Frisbija čempionāta posms notika Ventspilī
Foto no "Flying Worms" arhīva

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas Frisbija čempionāta telpās regulārās apļa spēles Open (vīriešu) divīzijā tika izspēlētas Pārventas sporta hallē, Ventspilī. Neskatoties uz īso pārtraukumu kopš iepriekšējām spēlēm, komandās valda labs spēles un cīņas gars.

Par interesantām spēlēm šajā nedēļas nogalē parūpējās komandas "Flying Worms" (Ventspils) un "Ultimate Decision" (Rīga), kā arī "RTU" (Rīga) un "Ventspils SB". Pirmajā komandu duetā spēli pārliecinoši uzsāka "Ultimate Decision" (5:1). Līdz pirmā puslaika beigām "Flying Worms" izdevās pietuvoties (7:4) un uz otrā puslaika beigām rīdzinieku "Ultimate Decision" pārsvars jau bija pavisam minimāls (11:10). Pēdējā punktā abas komandas pieļāva vairākas kļūdas, bet uzvaras punktu jau pēc spēles pamatlaika beigām izdevās gūt "Ultimate Decision" spēlētājiem.

Spēlē "RTU" (Rīga) pret "Ventspils SB" maču pārliecinoši uzsāka rīdzinieki un pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 7:2. Otrajā puslaikā "Ventspils SB" izdevās pietuvoties rīdziniekiem un, spēles laikam beidzoties, mājinieki izlīdzina rezultātu. Neskatoties uz vairāk iespējam jau laicīgi pabeigt spēli "RTU" tomēr piedzīvoja zaudējumu 12:13.

Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2009./2010. gada sezonas Ventspils posma spēļu rezultāti:

Open divīzija

Ultimate Decision (Rīga)Ventspils SB13:8
RTU (Rīga)Flying Worms (Ventspils)2:13
Ventspils SBGaisma (Rīga)13:4
Flying Worms (Ventspils)Ultimate Decision (Rīga)10:12
RTU (Rīga)Ventspils SB12:13
Flying Worms (Ventspils)Gaisma (Rīga)13:3

Vienas spēles garums Latvijas Frisbija čempionātā ir 35 minūtes vai līdz 13 punktiem. Par spēles uzvarētāju tiek atzīta tā komanda, kura pirmā savākusi 13 punktus. Ja beidzas spēles laiks, bet neviens no komandām nav ieguvusi maksimālo iespējamo punktu skaitu, tiek izspēlēts tekošais punkts, pie komandas rezultāta, kura ieguvusi lielāko punktu skaitu, tiek pieskaitīts viens punkts un spēle notiek līdz noteiktajam maksimālajam rezultātam.

Latvijas Frisbija čempionātu telpās organizē Latvijas Frisbija federācija. Vairāk informācijas par čempionātu, noteikumiem un spēļu kalendārs pieejams frisbee.lv

Informāciju sagatavoja: Daiga Oļhovka

     [+] [-]

, 2010-01-19 14:07, pirms 14 gadiem
RTU komandai pat bija pārsvars 9:2

     [+] [-]

, 2010-01-19 16:16, pirms 14 gadiem
Bija aizraujošas spēles, forši, ka bija diezgan padaudz skatītāju ar!

     [+] [-]

, 2010-01-20 18:21, pirms 14 gadiem
Ventspilniekiem vinmēr ir bijis daudz atbalstītāju Venstpilī! Tas priecē!