Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas Latvijas Frisbija čempionāta spēles Ventspilī

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas Frisbija čempionāta telpās regulārās apļa spēles Open (vīriešu) divīzijā tika izspēlētas Pārventas sporta hallē, Ventspilī. Neskatoties uz īso pārtraukumu kopš iepriekšējām spēlēm, komandās valda labs spēles un cīņas gars.

Par interesantām spēlēm šajā nedēļas nogalē parūpējās komandas Flying Worms (Ventspils) un Ultimate Decisions (Rīga), kā arī RTU (Rīga) un Ventspils SB.
Pirmajā komandu duetā spēli pārliecinoši uzsāka Ultimate Decisions (5:1). Līdz pirmā puslaika beigām Flying Worms izdevās pietuvoties (7:4) un uz otrā puslaika beigām rīdzinieku Ultiamte Decision pārsvars jau bija minimāls (11:10). Pēdējā punktā abas komandas pieļāva vairākas kļūdas, tomēr Ultiamte Decision jau pēc spēles pamatlaika beigām izdevās gūt uzvaras punktu.
Spēlē RTU (Rīga) pret Ventspils SB pārliecinoši uzsāka spēli rīdzinieki un pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 7:2. Otrajā puslaikā Ventspils SB izdevās pietuvoties rīdziniekiem, un spēles laikam beidzoties, mājinieki izlīdzina rezultātu. Neskatoties uz vairāk iespējam jau laicīgi pabeigt spēli RTU tomēr piedzīvoja zaudējumu 12:13.
Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2009./2010. gada sezonas Ventspils posma spēļu rezultāti:
Open (vīriešu) divīzija
• Ultimate Decisions (Rīga) : Ventspils SB – 13:8
• RTU (Rīga) : Flying Worms (Ventspils) – 2:13
• Ventspils SB : Gaisma (Rīga) – 13:4
• Flying Worms (Ventspils) : Ultimate Decisions (Rīga) – 10:12
• RTU (Rīga) : Ventspils SB – 12:13
• Flying Worms (Ventspils) : Gaisma (Rīga) – 13:3
Vienas spēles garums Latvijas Frisbija čempionātā ir 35 minūtes vai līdz 13 punktiem. Par spēles uzvarētāju tiek atzīta tā komanda, kura ir savākusi 13 punktus. Ja beidzas spēles laiks, bet neviens no komandām nav ieguvusi maksimālo iespējamo punktu skaitu, tiek izspēlēts tekošais punkts, pie komandas rezultāta, kura ieguvusi lielāko punktu skaitu, tiek pieskaitīts viens punkts un spēle notiek līdz noteiktajam maksimālajam rezultātam.
Latvijas Frisbija čempionātu telpās organizē Latvijas Frisbija federācija. Vairāk informācijas par čempionātu, noteikumiem un spēļu kalendārs pieejams frisbee.lv