Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvija "Ultiworld" rangā ieņem 20. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvija "Ultiworld" rangā ieņem 20. vietu
Publicitātes foto

Viens no vadošajiem frisbija ziņu portāliem "Ultiworld" paziņojis vīriešu izlašu spēka rangu pirms gaidāmā pasaules frisbija čempionāta. kas parīt sāksies Londonā. Latvijas valstsvienība 31 komandas konkurencē šajā rangā ieņem 20. vietu.

"Ultiworld" par Latvijas izlasi saka, ka līdz šim tā nav plaši pazīstama, jo reti spēlējusi uz pasaules frisbija skatuves, kaut gan pērn Latvija spēja izcīnīt vairākas uzvaras Eiropas čempionātā. Latvijas izlases kodols ir veidots no "Salaspils Wild Things" komandas spēlētājiem, kas pērn Eiropas klubu čempionātā guva leģendāru uzvaru pār Eiropas čempioni "Clapham Ultimate". Vai šī uzvara nebija tika veiksmīga sagadīšanās, rādīs laiks.

Kā allaž, pirmās divas vietas šajā rangā ieņem Ziemeļamerikas lielvalstis ASV un Kanāda, kas pirms četriem gadiem izcīnīja attiecīgi zelta un bronzas godalgas. Trešo vietu "Ultiworld" piešķir turnīra mājiniecei un pagājušā čempionāta finālistei Lielbritānijai, kas B grupā spēlēs kopā ar Latviju. Abas pārējās B grupas komandas šajā rangā atrodas zem Latvijas – Dienvidāfrikai ieņem 22. vietu, bet Lietuva – 31. vietu. Favorītu statuss Latvijai šajās spēlēs vel neko negarantē, jo abām pretinieku komandām ir liels cīņas spars un Londonas mainīgajos laikapstākļos uzvarētājus prognozēt nav iespējams.

Vairāk informācijas: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |