Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas vīriešu izlasei pārbaudes turnīrs Vācijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas vīriešu izlasei pārbaudes turnīrs Vācijā
Latvijas vīriešu frisbija izlase
Foto: frisbee.lv

Šodien, 14.maijā, Latvijas vīriešu frisbija izlase dosies ceļā uz Vācijas pilsētu Frankfurti pie Mainas, kur šīs nedēļas nogalē un līdz pirmdienai norisināsies pārbaudes turnīrs – Konfederāciju kausa izcīņa. Šajā turnīrā kopumā piedalās 15 Eiropas valstu vīriešu izlases, kas vēlas izmēģināt spēkus pirms pasaules čempionāta, kas no 18. līdz 25.jūnijam notiks Londonā.

Konfederācijas kausa izcīņa ir speciāli organizēts pārbaudes turnīrs nacionālajām izlasēm, lai valstsvienībām būtu iespēja pilnvērtīgi sagatavoties un izmēģināt komandas spēkus pret citām pasaules čempionāta dalībniecēm. Šodien un svētdienas rītā komandas aizvadīs grupas spēles, pēc kurām sekos tālākās cīņas pret atbilstoša līmeņa komandām – grupu uzvarētāji spēlēs ar citu grupu uzvarētājiem, bet zaudētāji ar zaudētājiem. Tā kā šis ir pārbaudes turnīrs, tad tajā nenotiek cīņa par medaļām.

Latvija atrodas vienā grupā ar pagājušā gada Eiropas čempionāta bronzas medaļu ieguvēju Franciju, 8.vietas ieguvēju – Īriju un 14.vietas ieguvēju – Spāniju. Tā kā Latvijas izlase vēl nav paziņojusi savu galīgo sastāvu, visiem tās kandidātiem ir ļoti svarīgi sevi parādīt no labākās puses, lai pierādītu trenerim, ka tieši viņi ir pelnījuši būt valstsvienībā un startēt pasaules čempionātā.

Konfederācijas kausa izcīņas turnīra mājaslapa: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |