Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Salaspilī notiek Baltijas čempionu kausa izcīņa, pieejama spēļu tiešraide

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vakar un šodien Salaspils sporta namā, Smilšu ielā 1, jau otro gadu pēc kārtas norisinās Baltijas frisbija čempionu kausa izcīņas turnīrs telpās, kurā piedalās labākās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Šāda mēroga sacensības notiek jau otro gadu. To mērķis - vienuviet pulcēt labākās Baltijas valstu komandas, lai nodrošinātu augstākā līmeņa spēles. Pirmajā turnīra dienā, 12.martā, tika izspēlētas grupu spēles, savukārt šodien norisināsies spēles par vietām.

Kausa izcīņā piedalās četras vīriešu un četras sieviešu komandas. Vīriešu konkurencē par kausu cīnās: pēdējo divu gadu Latvijas čempione "Salaspils WT", kas ir arī pirmā Baltijas čempionu kausa ieguvēja, šī gada Latvijas vicečempione "Flying Worms" no Ventspils, Lietuvas spēcīgākā komanda "Vorai", kas šogad izcīnīja zeltu starptautiskajā Baltkrievijas turnīrā "Winter Brest", kā arī Igaunijas "FreeFlyaers" no prestižā Tallinas frisbija kluba. Sieviešu konkurencē šogad startē: Latvijas čempione "Moments" (Ogre), pēdējo četru gadu Latvijas Frisbija čempionāta fināliste un pirmā Baltijas čempionu kausa ieguvējas "Salaspils FK", Igaunijas titulētākā komanda "Lynx" (agrāk "Sexy Legs") un 2015./16.gada Latvijas Frisbija līgas uzvarētāja "Valmiera Women", kas iespēju piedalīties ieguva Lietuvas komandu atteikuma dēļ.

Tā kā visas komandas ir ļoti līdzīgas spēkos, mūs sagaida aizraujošs frisbijs, ko ir iespēja vērot ne tikai klātienē Salaspils Sporta namā, bet arī tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas youtube kanālā.

13.marta spēļu tiešraide:

Spēļu kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |