Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Salaspilieši nosargā Latvijas čempionu titulu

Salaspilieši nosargā Latvijas čempionu titulu
"Salaspils WT"
Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē Ogrē par Latvijas čempionāta frisbijā uzvarētāju vīriešu komandu grupā kļuva "Salaspils WT", bet sieviešu komandu grupā - "Salaspils FK". Abas Salaspils komandas ieguva arī Spēles gara balvu.

Gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē šogad čempionātā piedalījās pa četrām komandām, kas turnīru iesāka ar savstarpējām apļa spēlēm, lai noskaidrotu, kuras būs divas spēcīgākās vienības, kas cīnīsies par čempionu titulu. Abās divīzijās apļa spēles bez zaudējumiem aizvadīja Salaspils komandas, bet par atlikušo vietu finālā cīnījās Rīgas "Ultimate Decision" un Ogres Frisbija kluba komandas. Sievietēm veiksmīgākas izrādījās Rīgas meitenes (13:11), bet vīriešu konkurencē mājinieki ogrēnieši (15:9).

Sieviešu spēlē par trešo vietu tikās Rīgas "Sirocco" un Ogres "Moments". Spēles gaitu pārliecinoši kontrolēja "Momenta" meitenes, kas svinēja uzvaru spēlē ar rezultātu 15:6. Vīriešu mazajā finālā bija vērojama divu Rīgas komandu cīņa – "Sirocco" pret "Ulmoast Dead". Lai gan spēles sākumā "Sirocco" spēja izvirzīties vadībā (2:0), "Ulmoast Dead" izdevās izcīnīt pārliecinošu uzvaru - 15:8.

Sieviešu fināls starp "Salaspils FK" un "Ultimate Decision" komandām sākās ļoti saspringti un tā turpinājās līdz pat rezultātam 5:5, kad salaspilietes spēja veikt izšķirošo izrāvienu, kas ļāva viņām pārliecinoši svinēt uzvaru ar 15:9. Jāpiemin, ka "Salaspils FK" piekto gadu pēc kārtas Latvijas čempionāta finālā pārspēj tieši "Ultimate Decision" meitenes. Bez čempiones titula "Salaspils FK" ieguva arī Spēles gara balvu.

Vīriešu finālā tikās pēdējo divu gadu čempione "Salaspils WT" un "Ogres Frisbija klubs", kas pēdējo reizi Latvijas frisbija čempionāta finālā spēlēja 2013.gadā. Spēles sākums veiksmīgāks padevās mājiniekiem, kuri spēja iegūt triju punktu pārsvaru (4:1). Salaspils komanda pēc šī neveiksmīgā starta spēja saņemties un ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet arī izvirzīties vadībā jau pirms puslaika pārtraukuma (8:6). Spēles otrajā puslaikā bija vērojama saspringta cīņa, kas noslēdzās ar "Salaspils WT" uzvaru - 15:11. "Salaspils WT" šis ir jau trešais tituls pēc kārtas, un šogad salaspilieši bez zelta izcīnīja arī Spēles gara balvu.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi